"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки прийшли.

Багато хто з вас розстроївся через те, що, як виявилося, проблеми «шахтарів» «шерифів» не хвилюють. При чому двічі не хвилюють. Так це поки Ахметов не сидить. А що буде коли Ріната Леонідовича деолігархізують, уявіть собі.

Добре, давайте до панд поближче, присувайтеся, влаштовуйте їм обнімашки та інші няшки. А ще знайте, що у китайських зоопарках є така вакансія: обійматель панд. Цікаво, чи велика черга претендентів стоїть на цю посаду.

*****************************

“Європа – континент, а не клуб для обраних” - заявив президент Польщі Анджей Дуда, під час виступу на неформальній зустрічі групи президентів країн ЄС. Це було сказане стосовно майбутнього членства в ЄС України та Молдови.

Дуда розумний, Дуда усвідомлює, що після України Рашка буде зазіхати і на Польщу.

**************************

СБУ на Харківщині припинила діяльність ботоферми, яка брала участь у створенні 50-тисячної «армії ботів», що працювала на агресора. Через цю ботоферму створювали акаунти для поширення замовних матеріалів з Російської Федерації. За період роботи зареєстровано майже 50 тис. фейкових акаунтів, які створювали «альтернативну реальність» у соцмережах, у тому числі в українському сегменті.

Що, боти Порошенка, тепер розгуляємось?

***************************

Венеціанська комісія приступила до перевірки та аналізу проєкту закону про олігархів за запитом спікера ВР Дмитра Розумкова. Складається враження, що Розумков прочитав своє прізвище.

************************

Європарламентар від Литви Андрюс Кубілюс закликав колег готуватися визнати парламентські вибори до Держдуми Росії недійсними у випадку надходження повідомлень про фальсифікацію результатів голосування.

Навряд глибоко стурбовані підуть на цей крок невизнання, але намальовані 146% партії влади ні в кого не викликають сумнівів.

*********************

На озброєння Збройних сил України прийняли модернізовану реактивну систему залпового вогню БМ-21У “Град” (ДКР “Верба/1”). Її розробили в Харківському конструкторському бюро з машинобудування ім. О. Морозова.

Як повідомили в пресцентрі Укроборонпрому, за допомогою “Верб” екіпаж керуватиме вогнем, вестиме прицілювання й перезаряджатиме зброю в автоматичному режимі. Цифрові системи містять 40 реактивних снарядів (122 міліметрів), які знищуватимуть цілі на відстані 40 кілометрів. Щоб перезарядити повний пакет, достатньо 5 хвилин.

Коли вчора зʼявилася інфа про можливість отримання Україною системи ПРО «Залізний Купол», деякі «розумники» заверещали, що це не допоможе повернути Донбас та Крим, бо це не наступальна зброя.

Ось вам наступальна. Не обкакайтесь тільки.

******************************

Шведський окружний суд засудив 47-річного чоловіка до трьох років в’язниці за шпигунство на користь РФ.

Ото й нема чого було того свнсбаку до Швеції пускати взагалі.

************************

У Сумській області Держприкордонслужба проводить активні роботи з облаштування державного кордону з Росією. Перередусім встановлюють протитранспортні загородження.

Правильно. Береженого Бог береже.

**********************

І наостанок гарна новина з дна московського моря. Роскомнадзор почав блокувати Google Документи, Таблиці та інші додатки від Google на території РФ.

Прекрасно. Якщо вони ще й бетонний паркан навколо себе побудують, нам залишиться їх лише бетоном залити

*****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.