"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки поспішають до вас на допомогу.

Це тільки в анекдотах ріг ізобілія - то коли жінка зраджує з олігархом, а в нас, коли «свої в доску хлопці» із партії слуг постійно лягають під олігархів — це як раз навпаки. Але, якщо ми бачимо Арахамію, котрий отримує інструкції від Коломойського, і розуміємо, що це звичайна політична проституція, то то є вже пандочка, бо ми розумні. Але перейдемо до кращих панд.

*****************************

У Міністерстві закордонних справ України висловили протест щодо організації Росією 17-19 вересня виборів до Державної думи РФ в окупованому Криму і примусове залучення до участі в них українців в ОРДЛО.

В принципі, якщо у госдурі засідають дупутати із окупованого Криму, то її всю можна вважати нелегетімною, а госдурівців ніякими не парламентарями.

*******************************

Космічні туристи живі-здорові. Про це сказав Ілон Маск. Вони вже 14 разів облетіли планету, переконалися, що вона кругла, як і написано у Біблії, і ніяки пласкоземельники не похитнуть ні нашу віру, ні науку. До речі, хочу зазначити, що вже років двадцять приблизно у нас «не всі вдома», у тому сенсі, що весь цей час мінімум один мешканець Землі перебуває у космосі. І то є добре.

***************************

Громадське організація “Жіночий ветеранський рух” реалізує проєкт створення у низці українських міст Алей пам’яті на честь жінок, які загинули у російсько-українській війні.

Памʼять полеглих — то є святиня, так.

*******************************

Суд у Чернігові закрив справу проти Олександра Тарнавського, яку відкрили через напис на паркані. Сам напис я тут не буду озвучувати, бо знов отримаю санкції від начальства, але зауважу, що поліція, відкривши провадження з приводу напису визнала, що вважає адресата напису дійсно тим самим про що писав Олександр Тарнавський, а от суд це найменування всіма улюбленого найвеличнішого лідера сучасності поки що не визнав.

Знов ця невизначеність, ага.

*************************

Зеленський не брехав, коли казав, що вчителі можуть отримувати по 4 кілобаксів!

Просто він же не казав, що це вони будуть робити у школі.

Так мешканка США Моніка Халдт кинула роботу в школі й розбагатіла на продажу інтимних фотографій. Їі дохід. Як зазначає американська преса, до 200 тисяч доларів на місяць.

Тепер ви зрозуміли, що малося на увазі.

**************************

У прикордонних районах Житомирської області відбулися масштабні антитерористичні навчання.

Як зазначили в пресцентрі СБУ, учасники тренувань успішно ліквідували “диверсійно-розвідувальну групу”. Правильно, загроза із півночі все реальніше, тому нам необхідно бути готовими до всього.

*****************************

З огляду на ситуацію у світі посол Польщі в Україні Бартош Цихоцький пропонує створити новий дипломатичний формат для консультацій між країнами Східної Європи.

Цихоський зауважив, що на тлі завершення будівництва російського геополітичного проєкту “Північного потоку-2” необхідно розширити співпрацю країн Європи.

Дипломат зауважив, що до формату потрібно залучити Україну, країни Балтії, а також Чехію, Угорщину, Польщу, Словаччину та Румунію.

Балто-Чорноморський союз все ближче?

*********************************

Печерський суд зобов’язав Офіс Генерального прокурора України внести відомості до загального реєстру і розпочати розслідування щодо зриву спецоперації із затримання “вагнерівців”.

Рано чи пізно, всі зрадники держави сядуть. Запамʼятайте цей твіт.

**************************

І наостанок. Жінки у Франківську вагітніють. То є прекрасно, хоч мер Франківська виявився брехуном.

Справа у тому, що Руслан Марцінків 7 вересня на нараді пообіцяв, що виплатить 100 тисяч першій вагітній після вакцинації. Сьогодні в нас 17 вересня і вже більше 100 жінок вимагають від мера гроші. Хай дає, я вважаю. При чому всім. Пацан має тримати слово.

****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.