"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки поспішають на допомогу.

Сьогодні в нас свята неділя, та до того ж 19 вересня ми згадуємо спомин чуда архистратига Михаїла у Хонах — день, коли архангел зруйнував плани язичників з вбивства подвижника Архипа та знищення храму. Така от серйозна панда трапилась була. Тепер перейдемо до панд насущних.

***************************

Вчора більше сотні “тітушок” у Дніпрі хотіли зірвати “Куліш-Фест”. Фестиваль відбувся у парку “Зелений гай”, де зібралися близько тисячі людей — серед них активісти, волонтери та ветерани АТО, туди ж прибув і Президент Петро Порошенко. На заході було чимало родин із дітьми.

Тітушки, яких організовано завезли до парку, спочатку голосили таке, що нормальна та твереза людина ніколи не скаже, наприклад «Зеленський молодець» та іншу нецензурщину. Потім вони кричали в бік Петра Олексійовича «Ти не гетьман».

Дніпряни, присутні на заході, обурилися, відтіснили гопничків, а ті, за словами поліції, почали розгублено бродити по місту, бо не мєсні.

Якщо ви днями зустрінете у місті Дніпро загубленого та голодного молодика у спортивному костюмі, перше, ніж дати йому вкусити бутерброд, примусьте сказати: «Аве гетьман Порошенко!», а потім вже показуйте дорогу до Кривого Рогу.

*************************

Україна здобула вже три золоті медалі на чемпіонаті світу з веслування. Дуже добре, що українські веслувальники не футболісти.

*********************

Rapid Trident-2021: сухопутні війська ЗСУ готові до початку навчань, це українсько-американські навчання, котрі почнуться 20 вересня.

********************

19 вересня у Львові в російському генеральному консульстві працює виборча дільниця для голосування на виборах до Держдури РФ.

Як повідомляє кореспондентка Радіо Свобода, станом на 11:30 жодна людина не прийшла на дільницю.

Ну в принципі, у мешканців Львова є ще шанс прийти на дільницю, щоби там переміг Порошенко, або, на крайняк, Ірина Фаріон.

*************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.