"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Час пандочок.

В нас перший холодний день. Якось і пандочок не дуже, але це не значить, що ми маємо впадати в розпач, навіть якщо погода така, як у віршику.

Злой осенний ветер

Бьет людей под дых

И с собой уносит

Слабых и худых.

Сильных толстых тоже

Ветер вдаль влечёт...

Но нести не может,

Просто волочет.

**************************

На Львівщині, на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ стартували багатонаціональні українсько-американські військові навчання “Rapid Trident – 2021”

Союз злобної української та американської воєнщини дуже бентежить мешканців РФ, в них від цього трапляється дизентерія, істерики, імпотенція та інші проблеми.

І як цьому не радіти?

*****************************

У Збройних силах України вже ввели 303 нормативних документи НАТО. Значну частину роботи складає впровадження практик, принципів і стандартів Альянсу.

Майже всі ці стандарти введені ще за Порошенка, і ніяка пліснява не може зупинити поступального руху нашої армії в правильному напрямку.

*******************

Я вже писав, що голова ВР Розумков вийшов на тропу війни з могутнім повєлітєлєм кнопок та скрєпок ОПи Єрмаком.

Єрмак, задля своєї перемоги, готовий давити на ходячі кнопки ВР сотнями тисяч доларів на рило, здобутих на «Великому крадівництві». Розумков захищається щитом з лікарняного та короновірусом. Чим закінчиться ця епічна битва і як її будуть оспівувати майбутні менестрелі, нам важко сказати. Але, якщо врахувати, що історію пишуть переможці, я хочу, щоби ми писали про цю битву як про поєдинок блазнів у багнюці. Ніяк інакше.

**************************

На Полтавщині декілька разів довелося зупиняти футбольний матч збірних України та Італії, що проходив у рамках відбору до Дефлімпіади-2021 (олімпіада для глухих). Поближче подивитись на гру спочатку завітали двоє собак, а згодом на поле вийшов кінь. Підтримка місцевої фауни надихнула українських футболістів, і матч завершився із результатом 3:0 на їхню користь.

Гарна ідея для Пєтракова, до речі.

****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.