"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки прийшли.

**********************

Євросоюз ніколи не визнаватиме результати російських виборів у Криму, який є територією України, і занепокоєний цілеспрямованими діями влади РФ, яка напередодні виборів до Держдуми роздала російські паспорти українським громадянам на тимчасово окупованих територіях.

Про це у понеділок у Брюсселі під час брифінгу для преси заявив речник ЄС Пітер Стано.

Нагадаю, що за президентства Порошенка і Україна не визнавала виборів там, а також навіть в консульствах РФ не дозволяла їх проводити.

*******************************

Розумков продовжує сердити ОПу. Тепер він порадив не «розганяти» історії «про співпрацю з олігархами», бо в результаті дехто може вийти на себе. От що буде робити Зеленський коли вияснить, що Зеленський працює на Коломойського? Лячно навіть уявити всю ту бурю біполярності, котра розіграється у Голобородька.

*****************************

Фракцію слуг знов везуть вчитися до Трускавця.

У чому панда? Спитаєте ви. А панда у тому, що можливо після навчання вони перестануть вляпуватися в гучні скандали, бо вже замучився відчувати за них отой зеленський сором. Вважаєте мене оптимістом, да?

**********************************

Україна стала найбільшим постачальником картоплі в Білорусь. Білорусь вперше імпортує картоплю з-за кордону під час збирання власного врожаю.

Нічого, хай міцніше дружать з путіним, тоді взагалі нічого їсти сябрам буде.

********************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.