"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки поспішають на допомогу.

**********************

Злі язики кажуть, що Зеленський послав двійника замість себе у США, щоби той виступив на Генасамблеї ООН, та аргументують це тим, що там він не влаштовує нам зеленського сорому. Ну не знаю. Немає офіційних епікфейлів — вже панда.

Сьогодні тимчасово виконуючий обовʼязки президента зустрівся з генеральним секретарем ООН Антоніу Гуттерішем підняв тему політв’язнів. Він передав список із майже 450 українців, яких незаконно утримує Росія. Ну хоч так. Мабуть конспекти Порошенка прочитав.

*******************************

Комітет з правил Палати представників США (нижня палата Конгресу США) схвалив поправки до проекту оборонного бюджету США на 2022 рік. Вони передбачають збільшення військової допомоги Україні на 50 млн долларів.

Законопроект, після внесення поправок, передбачає надання 300 млн доларів безпекової допомоги Україні

Крім цього, документ пропонує збільшити присутність американських військ на східному фланзі НАТО – у Польщі, Румунії та Балтійських країнах.

Чим сильніше наша армія та союзники — тим краще.

****************************

Марсоход Perseverance продовжує збирати зразки ґрунту та робити селфі. Так він пише у своєму твітері. Чудово.

*********************************

Працівники СБУ викрили корупційну схему в аеропорту “Бориспіль”. До оборудки були причетні посадовці, які пройшли конкурсний відбір і відповідали критеріям “реформованої митниці”.

Як повідомили в пресцентрі відомства, зловмисники систематично вимагали кошти від підприємців за митне оформлення товарів.

Добре, що їх спіймали.

*****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.