"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Навіть якщо вам самотньо і холодно цієї осені, пандочки готові вас зігріти. А кому самотньо настільки, що навіть пандочки його зігріти не можуть, теж може не дуже сумувати. Незабаром прийде холодна зима і вам буде так само самотньо. Тому краще не треба вот ета всьо. Ідіть до пандочок грітися.

****************************

Після того, як Лондонський суд по-справжньому почав боротися з українськими олігархами, а не в так, як це дурнувато робить Рада в стилі «кварталу», може почати розкручуватися той величезний клубочок звʼязків між братами Суркісами та Коломойським. У правоохоронців нормальних країн мають виникнути питання по відмиванню грошей цими особами.

То прекрасно є.

***************************

Гео Лєрос сьогодні вніс на розгляд у ВР депутатський запит з пропозицією вручити «Оскар»Володимиру Зеленському за кращий сценарій та спецефекти у фільмі "Замах, якого не було. Дивитися всім".

ВР запит не підтримала. Ну і правильно. Все одно сценарій так собі, паршивенький.

А от про вручення Зеленському премії Дарвина, я вважаю, замислитися варто.

*********************************

На Камчатці ще один літальний апарат ФСБ виявився летальним та важче повітря.

Ну і добре.

****************************

Студентки 6-го курсу Львівського медуніверситету допомогли врятувати 68-річного чоловіка, у якого зупинилося серце в трамваї. До приїзду «швидкої» дівчата проводили реанімаційні заходи, та двічі запускали серце хворого.

А у Харкові нещодавно студенти-араби нещодавно врятували життя дівчинки у кафе, яка вдарилася о металічну стійку, втратила свідомість та перестала дихати. Студенти-медики проводили реанімаційні заходи та підтримували серцебиття 20 хвилин до приїзду «швидкої».

Добре, що поруч з потерпілими не траплялися «зелені» депутати.

**************************

Російських дипломатів у ПАРЄ вважають небезпечними.

Зазначається, що росіянам дозволили пересувати лише між готелем та будівлею Ради Європи, оскільки вони щеплені вакциною, яка не була схвалена в ЄС.

Отож. Нема чого зі свиним рилом у калашний ряд лізти.

****************************

“Європейська Солідарність” та “Слуга народу” ділять перше-друге місце у рейтингах політичних партій.

Про це свідчить соціологічне дослідження КМІС.Відповідно до нього, партію “Слуга народу” підтримують 20% серед тих, хто збирається голосувати і визначився зі своїм вибором. “Європейську солідарність” підтримують 17,4% серед тих, хто визначився з вибором.

Тобто різниця у межах статистичної похибки.

Далі буде. Не сумнівайтеся.

****************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.