"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки тут, пандочки поруч, їх багато, це просто я трішки зайнятий щоби про них писати. Тому сьогодні швидко теж. Нагадаю основних панд.

****************************

Почнемо з позавчора. А позавчора в нас була сесія Полтавської міської ради та днюха Андрія Карпова, найкращого блогера України, та за сумісництвом секретаря Полтавської міськради.

Відсвяткували ми Карповську днюху непогано. Спочатку фракцією не дали проголосувати за "мєдівєдя", прости Господи на вулицях Полтави у якості новорічної ілюмінації. До речі, "Партія простих людей" намагалася на цьому "мєдвєдику" собі просто прихарити 700 000 гривень з міського бюджету.

Після перемоги над Сергієм Капліним фракція "ЄС" дружно підтримала вирішення проблем з опаленням у 109 мікрорайону Полтави. Там котельня не працювала вже майже рік і була небезпека замерзнути всім.

Ось такі локальні полтавські пандочки, але пам'ятайте, що Полтава - то є пуп України, а Україна - пуп Землі.

**********************************

Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження проти BIHUS.INFO за позовом Порошенка, у якого вимагають опублікувати так звані «плівки Медведчука» повністю.

******************************

ВМС України почали тестування швидкісних човнів, отриманих від США.

********************************

Але не допомогою США єдиною.

Сьогодні "Кузня на Рибальському" поставила на воду черговий броньований катер для ВСУ. Це не зважаючи на тиск влади та намагання Зеленського зруйнувати наші ВМС. Більш подробно, та менш пандово я вже писав про це сьогодні на своїй сторінці. Можете там почитати.

***************************

Боєць так званої ЛНР, котрого свого часу власний батько по суті продав у їхню "міліцію", де його підсадили на наркотики, здався у полон ВСУ.

Попри все, вітаємо хлопця, хоч і розуміємо, що йому буде складно, а також чекаємо що його прикладу послідує весь особових склад дири.

******************************

Пандочки в мене ще є. Але часу немає. Хто знає ще пандочок, розкажіть в коментах тим, хто про них не знає, а я, протоієрей Олександр Дедюхін розповім про інших завтра.