"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Жовтень пандочкам не заважає. Хоча з іншого боку ху ноу, ху ноу… Якось не дуже в нас з пухнастими сьогодні. А все чому? Тому що Президентом в нас працює не Порошенко. Значить знов це він в усьому винний. Ну Зеленський жеж. Палюбому.

**************************

І Арахамія невинний. Якщо хто забув, це саме той чувак, родину котрого прихистила Україна під час війни у Абхазії, потім він прикидався волонтером, згодом сервантом народним, главою фракції слуг, якого періодично виривали з контексту, а ось днями він взяв та заявив, мовляв, корупція у українців у крові. Зверніть увагу: це говорить голова монобільшості у Парламенті у відповідь на заяву ЄС про те, що Україна найкорумпованіша країна у Європі. Отак і рятуй біженців, вони потім тобі всілякий брєд розповідатимуть.

Але в чому тут пандочка? Як завжди спитаєте ви, шановні некорумповані парафіяни. Пандочка в тому, що Арахамія, судячі з усього, досяг абсолютного дзену і сам себе витягнув з контексту за косичку. То він загубив першы підписні листи за відставку Розумкова, а тепер таке як вже й зовсім його передумали Розумкова відставляти. Така ось психічна поліполярність слуг. Ну як цьому не радіти.

*********************************

Ось вам ще одна біполярна пандочка. За десять днів у Гаазі починається слухання за позовом України проти мокшандії по піратському захопленню українських судів при проході через Кєрченську протоку. Це чудова новина, якби не одне «але». ДБР досі не закрило справу проти Петра Порошенка стосовно того, що він віддав наказ українським судам пройти через ту кляту протоку. Справа проти Президента Порошенка відкрита як спроба узурпування влади. Згадую як у 2019 році один «журналіст-розслідувач» з душею і тілом московського попа бризкав слиною та доводив мені, що Порошенка за це посадять. Знаєте, в мене гарна памʼять. І тепер, коли ви перепощиваєте цього персонажа мені гидко.

Отже, відзначаю тут дві пандочки: справа у Гаазі буде слухатися і в протоієрея Дедюхіна гарна памʼять.

******************************

А ось вам ще одна типова панда епохі Зеленського.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції Дубенського РВП викрив чоловіка, який рвав з клумби чорнобривці. Афігеть як круто.

***********************

Ну добре, якщо вже мене сьогодні пробило на зеленопанди, повідомлю ще.

Однією з номінацій партійного зеленого «Оскара» слуг буде «Золота сосна». Господи, а чому не «Обхід табу», або «Потрапляння у контекст» чи «Зеленський сором»?

Якщо є ще варіанти — пишіть у коменти. Єрмак обовʼязково прочитає.

****************************

Давайте, мабуть, на сьогодні закінчимо. Дасть Бог день — дасть і панду. А я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.