"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, сповненим пандочок, парафіяни! В нас сьогодні пандочки якісь дивні. Як і епоха в яку ми змушені жити.

**************************

Ну ось така пандочка, що прямо зараз показ фільму "Офшор-95" такі іде, а міг би не відбутися у Малій Опері, де було домовлено про нього та заплачена оренда. Справа у тому, що якесь тіло з СБУ зателефонувало у КМДА та погрожувало усіма чортами, якщо показ відбудеться. Отже, спочатку керівництво Малої Опери намагалося відмовити під приводом ремонту та відсутності світла, але в неділю не знайшли толкового електрика, здатного вимкнути рубильник. Та трішки не встигли завезти стройматеріалів. Піднявся галас у соцмережах і показ відбувся. Ну алілуя, чо.

******************************

Зеленський знайшов «крота», котрий злив таємну спецоперацію по «вагнерівцям» Цим «кротом» виявився він сам. Явка з повинною зафіксована.

********************************

Зеленський на брифінгу заявив, що ДТП за участю Трухіна — то дрібниця. «Ну не загинув же ніхто!» - сказав тимчасово виконуючий обовʼязки президента, а те, що там 6 чоловік постраждали — то таке, дрібниці. Не насмерть же. Яких ще пандов вам не вистачає?

У звʼязку з цим, передайте Зеленському ще одну панду: Шефір не загинув, і шофер теж. Чого ото взагалі дрібницями перейматися?

****************************

А, ось ще одна узеленская панда.

Володимир Олександрович взяв справу Саакашвілі під особистий контроль. Тепер точно фсе. Секір-башка Міхо забезпечена. А потім танці.

*************************

Катю Осадчу з поліцією та мигалками доставили до потягу у Трускавці, де вона знімала корпоративчик слуг. Доставили не тому, що завинила, а навпаки. Тьотя запізднювалася на потяг. А через те, що вона дружить із Зеленським, їй можна все. Нагадайте, що там Голобородько про кортежі, друзів та кумовство волав? Така собі панда, але для Каті палюбому це панда.

*********************************

Ну і остання узеленська панда. Безугла (ота сама, на Люсю Янукович схожа, голова комісії по «вагнерівцям») у своєму фб відмітила відвідання Rixos Шарм-єш-Шейх, Південний Синай. Типу там вона зі слугами тусить. Така ось панда телепортації.

Але я підозрюю, що просто у діджиталізаторів розуму не вистачає розрізнити «Риксос» Трускавця від «Ріксосу» Шарма. А я анекдот згадав.

«Бориспіль» Люся тягне бухого Вову, той на мить приходить у свідомість та питає:

- Люся, ми де?

- Як де, ми в аеропорту, бухая свиня, всі мізки вже пропив, гад!

- Люся, а шо ми в аеропорту робимо?

- Як шо. З Єгипту летимо! Бухарик нещасний!

- О! А як там у Єгипті?

********************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і справжню панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.