"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки на часі.

Хоча взагалі мені вкрай складно писати вам пандочки, саме через те, що вони чим далі — тим нещасніше та страньше. Але спробую.

************************

Фейсбук наче запрацював. Марк втратив майже 7 млрд. А все через те, що офіс отой Марковий не був освячений після зустрічі із Зеленським. Не знаю як у вас, а в мене величезна частина коментів знов пропала. Отже, освячуйте офіси виключно у протоієрея Дедюхіна та підписуйтеся на достойних авторів у телезі. Список дам в коментах.

Але в наш, скудний на панди час, запишемо коряву роботу фб у пандочки.

*************************

Офшорний скандал «Пандора Пейперс». Теж пишемо пандою. Навіть не через те, що у Зеленського знайшли офшорів більше ніж у Путіна, а через те, що Зеленського боляче вдарили. І ніяки волання «позитивних блогерів» вже не перекриють того факту, що з країни виведені 40 мілйонів доларів, що скупалася елітна нерухомість.

Можливо офшор — це дійсно фінансовий інструмент у більшості країн. У тому сенсі, що за нього не посадять у більшості країн, якщо ти доведеш, що відкривав його не для ухиляння від податків. Але є нюанс. Мова ніколи не іде про політиків найвищого рангу. Якщо у президента є офшор з мільйонами, це означає, що він не вірить у власну країну. Він брехун, лицемір та крадій. І це все більше доходить лохокторату.

Значить панда.

*************************

Відставка Розумкова. Теж панда. Хоча їй не треба дуже радіти. Зловтішатися теж не варто. Але це показник того, що Зеленський вже в істериці. Тому хай буде панда.

***************************

Після офшорного скандалу США повідомили, що Україна залишиться у пріоритетах Білого дома, а те, що її наразі очолює брехливий комік - явище тимчасове.

Відповідні органи США проведуть своє розслідування махінацій Зеленського у прив'язці його дій до відмивання грошей Коломойським. Їх справи будуть об'єднані в одну.

В цілому, після викриття цілої низки кримінальних порушень, які були здійснені із задіянням територій зі спрощеним оподаткуванням, офшорам буде оголошена війна з боку Вашингтона та його партнерів.

*****************************************

Ну і наостанок скажу, що Євросоюз поки не планує виключати Україну зі свого списку безпечних напрямків для подорожей у зв’язку з COVID-19. Це правило діятиме принаймні найближчі два тижні. А далі буде видно.

*******************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і справжню панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.