"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки продираються крізь тупість, страх і разом зі здоровим глуздом приходять до вас на допомогу. Отже, поїхали.

************************

Попри всі проблеми та ствердження диктатури Зермака, давайте запишемо відставку Розумкова у панди. Чому? А тому, що це великий розкол «Слуг». Якщо врахувати. Що і ОПЗЖ зараз розділене на два табори. Он у Полтаві Кива роздає газетки, де своїх же дупутатів називає зрадниками. А тепер включайте розум. Дмитро, що був отим самим голосом «узеленського» вже починає котити величезну бочку на свого колишнього патрона, проросійський лохокторат ніяк не може розібратися хто кому Рабінович, і наш Гетьман Петро Порошенко. На їх фоні він виглядає абсолютно впевненим переможцем. Ось що наш лідер сказав сьогодні: "Коли п’ята колона і вірна "шавка" Путіна тявкає на нашу політичну силу – це яскраве підтвердження, що ми все робимо правильно, приймаємо правильні рішення і рухаємося в правильному напрямку" Слова не шавки, а Гетьмана.

****************************

Завтра, 8 жовтня, у Вищому антикорупційному суді (ВАКС) заплановано розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову і його заступнику - керуючому справами виконавчого комітету. Набираємо попкорну.

*************************************

На саміті НАТО в Мадриді наступного року союзники підтвердять незмінну підтримку України та Грузії і рішення про їх майбутнє членство в Альянсі. Про це генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив на пресконференції в Брюсселі . Зицпрезиденти приходять та уходять, а Україна прямує до Європи.

**********************************

Якщо кловани перетворили ВР на цирк, то чому б у цьому цирку не заспівати «Путін — х@йло»? Подумав Гончаренко, та заспівав українську народну пісню з трибуни ВР. Хор адекватних депутатів його підтримав.

Хунта ставить вподобайку та наспівує: ла-ла-ла-ла.

******************************************

Нашого цвіту по всьому світу.

У бразильському місті Прудентополіс українська мова отримала статус офіційної на рівні з португальською. Відповідний законопроєкт, 5 жовтня підтримали усі присутні на засіданні депутати.

***************************

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) обрав запобіжний захід екс-президенту України Віктору Януковичу у справі про резиденції “Межигір’я”. Його заочно арештували. Сподіваємось Зеленського будуть заарештовувати не заочно. До речі, Президенту України Володимиру Зеленському, коли закінчиться його каденція, загрожуватиме до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна через скандал з офшорами, який висвітлили в проєкті Pandora Papers.

З нетерпінням чекаємо.

*************************

Тим часом на адміністративному кордоні України з тимчасово окупованим Росією Кримом відбулися тренування екіпажів тактичних ракетних комплексів “Точка-У”. Військові зайняли вогневі позиції та “відпрацювали” по цілях.

У пресцентрі Командування об’єднаних сил Збройних Сил України наголошують, що навчання із завдавання умовних ракетних ударів відбулося на одному з полігонів Херсонщини, в умовах, максимально наближених до бойових.

**********************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.