"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки прийшли до вас. Не хвилюйтеся.

Мене в черговий раз запитують чому ця рубрика називається «панда». Обовʼязково про це теж напишу. Але не сьогодні. Сьогодні просто нагадаю: пандочка — це перемога. «панда насущна» - це добрі новини про наші перемоги. Так і сприймайте цю рубрику.

Сьогодні в нас одразу чотири свята. Покрови, Захисників та Захисниць, День козацтва, День УПА.

Всі ці свята — свята переможців. Ми всі — захищаємо Україну на різних фронтах. Ми всі — частина того захисту, котрий промислом Бога захищає землю від зла, тому сьогодні — наші свята. Вітаємо один одного.

І ще, давайте я буду пандочок нумерувати, а ви у коментах будете ставити цифру, яка пандочка вам найбільше сподобалася. Ставити можна будь-яку кількість цифр. Вам не важко, а пандочкам і мені приємно.

Ну, з Богом. Розпочинаємо.

**************************

1. У таборі “Скажені птахи” відбулися перші тактичні збори громадської організації “Res_Publika. Брати по зброї”, яка об’єднує ветеранів російсько-української війни на Сході України. На заході був присутнім і Президент Порошенко.

Ветерани принесли урочисту присягу народу України.

Порошенко особисто випробував у роботі безпілотник військової аеророзвідки.

Ну що, у ОПі побігли за черговою порцією памперсів, вороги України волають про «Особисту армію Порошенка», але кожному своє: одним всиратися та боятися, іншим стояти на захисті держави.

***********************

2. Сторінка інстаграм генконсульства росії опублікувала привітання з Днем захисників та захисниць України зі словами: «Пребывая на священной украинской земле, мы осознаем низость политики РФ. Надеемся, что со смертью диктатора Россия откажется от агрессивных захватнических действий в Украине»

Станом на зараз публікація вже видалена і не зовсім зрозуміло це був крик душі росдипломатів чи просто злам сторінки хакерами, але скріни не горять. І це як мінімум непоганий тролінг.

***********************

3. Вчора суд остаточно закрив справу «Роттердам +».

У 2019 Зеленський питав у Порошенка: «А скільки вам особисто занесли за «Роттердам +»? Думаю, вже можна починати запитувати Зеленського: «А скільки вам особисто занесли за «Роттердам +»

********************

 4. Київські учні запустили новий флешмоб у TikTok – вони співають пісню

«Батько наш Бандера, Україна — мати

Ми за Україну будем войювати»

Таким чином, діти вирішили провчити вчительку із проросійськими поглядами.

Боротьба триває. Підростає нове покоління патріотів.

************************

5. Сьогодні у Києві встановили пам'ятний хрест на честь 100 річчя з дня народження Лідера української національної революції Степана Бандери.

Бог і Україна — це лозунг незламного Степана. Тому символічно, що цей напис є на хресті — символі перемоги над світом.

*********************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

А з вас обов`язково вподобайка нашої нової сторінки, лайк цього посту, комент під ним та репост.

Панди перевірять.