"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Вітаю, парафіяни! Святий вечір на поріг — пандочки до хати.

Наша редакція дуже вдячна всім, хто реагує на пандочок, хто коментує та поширює пости з цієї найкращої у світі порохоботської сторінки.

До речі, останні дослідження британських вчених довели, що в українців не буває депресії, але мова іде виключно про справжніх патріотів. Ну я до звичайної пандової картинки прикріплю ще одну, саме про це. Роздивитеся.


Тепер до панд. Нагадаю, вони пронумеровані для того, щоби ви могли у коментах зазначити яка з панд вам більш за все до вподоби.

*************************

1. Вчора у Сєвєродонецьку Луганської області відбувся перший військовий парад. У ньому взяли участь захисники й захисниці, які боронили й боронять Україну у війні з Росією.

ВСУ — це майже НАТО. Сєверодонецьк — це Донбас. Солдати НАТО крокують по Донбасу. Слава Україні!

*************************

2. Україна отримає від Великої Британії ракетне озброєння і військові кораблі, при цьому українським верфям буде передано технології щодо їх будівництва.

Перший корабель побудують у Великій Британії, а інші вже в нас. Спочатку мова іде про тральщики. А вони нам будуть дійсно дуже потрібні, бо після втечі свнсбак з Криму як ми будемо розміновувати Севастопольську бухту, наприклад?

Також ми отримаємо ракетну зброю для наших кораблів.

*********************

3. У день Покрова Богородиці громада Покровського храму села Ходаки Жмеринського району Вінницької області перейшла до ПЦУ.

Звісно, всі ми бажаємо, щоби цей процес ішов якомога швидше, але він постійний та невідворотній. І слава Богу!

****************************

4. Березовий гай Чернігова тепер прикрашає пам'ятний знак Захисникам України - Героям Чернігова!

Героїв ми маємо вшановувати. Слава Героям!

******************************

5. У лондонському пабі Trade-Inn дозволили розплачуватися за їжу й напої непотрібною технікою. Старі айфони й інші пристрої відправлятимуть на переробку. Якщо зберусь до Лондона візьму свою нокію 3310. Вважаю це вигідно. А у вас ще валяються кнопочні телефоні у шухлядах?

*************************

Ну добре, на сьогодні достатньо. В нас жеж вихідні. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

І запамʼятайте: панди розмножуються репостами.

До нових панд.