"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Вихідні закінчуються. Завтра кожен з вас знов піде на свою роботу мрії відпочивати від майбутнього локдауна. А у панд вихідних не буває. Ось вони знов прийшли.

*************************  

1. Вчора ми відзначали 5 років успішного знищення бандита Моторолли. Журналіст Бутусов нам нагадав, що за Порошенка подібні операції з ліквідації російських терористів проводилися постійно, а Зеленський чомусь стісняєцца. Щось йому жме. Чи то мир в очах Путіна, чи закінчена війна у його голові.

*****************************

2. Девід Веласкес їхав на своєму вєліку по Мексиці. Роздивлявся краєвиди і раптом дуже жалісливе сковчання. Це виявився собака, котрий чомусь вирішив натягнути собі на голову пляшку. Безумовно, якби в день виборів Зеленського всі його виборці надівали на голови пляшки — це була б панда. А у випадку із мексиканським цюцьком, пандою є те, що Девід з друзями не проїхали мимо, а допомогли песику і звільнили його.

*****************************

3. Очільник Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба висловив впевненість, що Україна виграє в гаазькому Арбітражному суді у справі щодо захоплення Російською Федерацією наших моряків у 2018 році. Ну дай Бог, дай Бог.

А ще справу проти Порошенка закрийте будь ласка, ось ту, що завели за наказ пройти тим самим кораблям у Керченській протоці.

******************************

4. У Карпатах рятувальники знайшли туриста, який заблукав у горах. Він сам звернувся до рятувальної служби, коли зрозумів, що заблукав.

От бачите який молодець. Тільки но усвідомив помилку і одразу виправився. Вчиться у хлопця, дорогі ви наші виборці Зеленського.

*********************

5. Ну і на останок прекрасную панду з Бразилії нам приніс 72-річний пастор Жулиу Ланселоччи.

І це не просто панда, а панда з кувалдою.

Справа у тому, що мерія міста Сан-Паулу встановила камʼяні бруски під автомобільною естакадою, і це мало завадити безхатченкам влаштовуватися там на ночівлю. Священник озброївся Божим Словом та кувалдою та пішов ламати встановлені каміння. І переміг. Мерія погодилася все прибрати, навіть виділила робочих та екскаватор для цього.

Отець Жуліу каже: «Навіть якщо ви втомлені, не припиняйте спротив!»

Давайте слухати мудрого священника. Наша боротьба теж триває.

***************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадую: панди розмножуються репостами.

До нових панд.