"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди прийшли. Запускайте їх до себе під одеялка, може хоч вони вас зігріють.

*******************************

1. Міністр оборони США Ллойд Остін прибув в Україну в рамках робочого візиту до Європи. Його літак вже приземлився в Києві.

«Я тут, щоб підтвердити нашу непохитну підтримку суверенітету, територіальної цілісності і євроатлантичних устремлінь України - і висловити нашу прихильність зміцненню здатності України стримувати подальшу агресію Росії", - написав він.

Тут головне, щоби дурні місцеві політікани не задовбували його питанням: «А чому ми не в НАТО?», а просто тихенько домовлятися про американські учбові центри та бази.

************************

2. Україна та Канада спільно реалізовуватимуть проєкт в космічній галузі – вже наприкінці 2021 року в канадській провінції Нова Шотландія розпочнеться будівництво стартового комплексу для запусків космічних апаратів на українському ракетоносії.

Космоснаш.

************************

3. В Україні презентували віртуальний музей про ключові події та злочини Росії на українській території. “Віртуальний музей російської агресії” презентував Український інститут національної пам’яті.

В УІНП кажуть, що цей веб-портал насамперед, для тих, хто хоче отримати доступ до правди.

Правдою переможемо.

******************

4. Громадська організація «Європейський Інститут» провела дослідження та вияснила, що Турецькі безпілотники Bayraktar TB2 можуть суттєво впливати на перебіг російсько-української війни на Донбасі на оперативно-тактичному й стратегічному рівнях.

Процес закупівлі БПЛА започаткував ще президент Порошенко, ну і я поруч з ним там стояв, до речі, бачив тих красунчиків — безпилотників, здатних нести Божу милість російським окупантам.

******************

5. Зеленський набрид усім.

Вже не лише ЗМІ, але і державні органи починають під нього копати. НАЗК (Нацагенція по запобіганню корупції) приступило до перевірки декларацій Зеленського та Баканова у звʼязку з інформацією розслідування Pandora Papers по офшорам.

Звісно, це лише початок, а уявляєте що буде коли ми прийдемо до влади?

***********************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадую: панди розмножуються репостами.

До нових панд.