"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Вечір в хату — панда в дім. Вітаємо пухнастих.

******************************

1. Головна панда сьогодні — це президентські рейтинги. У Зеленського менше 25%, при цьому 61,7% українців вважають, що справи в країні рухаються в неправильному напрямку, а це означає, що ці 61,7% українців у другому турі проголосують ПРОТИ Зеленського.

Ну і судячи по рейтингах довіри до різних інституцій, то наш народ найбільше поважає ЗСУ! А більшість ЗСУ не поважає Зе…

Працюємо далі. Завтра-післязавтра побачимо партійні рейтинги, щось мені підказує, що «ЄС» може там виявитися на першому місці.

*****************************

2. Керівництво Федерації плавання України відмовилася їхати на чемпіонат Європи на росію. Причому пловці Михайло Романчук та Владислав Бухов були реальними претендентами на медалі, але спортсмени самі відмовилися від поїздки.

Слава Україні!

****************************

3. У Полтаві продовжується баттл Кива — ОПЗЖ. Зупинки обклеєні повідомленнями про залякування паном професором людей, про його жомову яму та секс. Нагадаю, що ОПЗЖ Полтавщини розкололася навпіл і займається перетягуванням канату по-кальмарськи. Щиро сподіваємось, що гільйотина канат не перерубає і всі вони програють.

*******************************

4. Суд заочно заарештував Азарова за підозрою в державній зраді Печерський райсуд Києва заочно заарештував колишнього прем'єр-міністра Миколу Азарова через Харківські угоди. Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Тепер можна починати процедуру екстрадиції. Чи встигне Янович втекти до Ростову?

*******************************

5.Сьогодні у Мистецькому центрі «Шоколадний будинок» відкрився виставковий проєкт «Такий різний Ройтбурд». Отже, можна прийти та отримати власні враження від творчості великого Олександра Ройтбурда, з яким всяка зелена мерзота воює навіть після його смерті.

******************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадую: панди розмножуються репостами.

До нових панд.