"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панда — це така маленька перемога, але пухнаста та зігріваюча. І вони є в мене.

************************************

1. Вчора ми тішилися падінням рейтингу найвеличнішого, сьогодні радіємо першому місцю у партійних рейтингах «Європейської Солідарності». І це ще слуг бити не розпочинали. Натомість скандально відомий нардеп Тищенко сьогодні заявив, що рейтинг Зеленського та монобільшості невпинно росте. Ну що, ми порадимо пану Миколі спочатку перевернути графіки, а потім вже співати пісню: «сказочная страна… еще одна затяжка… еще одна дорожка...» Зверніть увагу: це Тищенко журналістам розповідав, уявляєте що вони найвеличнішому кажуть?

**********************************

2. Баттл Кива — ОПЗЖ продовжується. Полтавська обласна організація ОПЗЖ виключила директора жомової ями із своїх лав. Кива розплакався і побіг під фалди Рабиновича. Рабинович пообіцяв викинути хріна лисого, але не уточнив кого конкретно він має на увазі: себе чи Киву, бо обидва світили своїми лисинами на відео про хрін.

Ладно, хай ці коллаборанти зʼясовують хто кому більший Рабінович, а ми будемо посмотреть. А по факту сєпари вигнали сєпара із партії сєпаров за те, що він занадто упоротий сєпар, але на захист сєпара встали колаборанти і тепер все одно когось виженуть із борделю за бл@дство.

А ми будемо сидіти на березі річки та спостерігати як по ній пливуть політичні трупи наших ворогів.

**********************************

3. Україна веде з Великою Британією переговори про придбання ракет для кораблів і літаків. Велика Британія надасть для українських патрульних катерів ракети класу "земля-земля", розроблені компанією MBDA UK, найбільшим виробником ракет в Європі. Ці ракети можуть вражати "рій" цілей одночасно і використовуватися проти цілей як на морі, так і на суші.

Зброї мало не бува, особливо коли у нас сусід божевільний.

********************************

4. В Одесу прибуло унікальне науково-дослідне судно, безкоштовно передане Україні Бельгією. Воно буде використовуватися для екологічного моніторингу Чорного та Азовського морів. На ньому є спецобладнання та вбудовані лабораторії.

******************************

5. Екс-радник Обами Меттью Мюррей увійшов у Раду директорів української компанії «Велта», котра добуває титанову руду. США планують вписати Україну у новий оборонний бюджет як альтернативного поставщика титану замість РФ і Китаю.

Чим більша співпраця із США — тим краще.

******************************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадую: панди розмножуються репостами.

До нових панд.