"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! В нас свята неділя. Вихідний у багатьох, але не в панд. Вони щодня приходять, зігрівають та тішать нас з вами.

*****************************

1. Остап Кривдик з «Української Стратегічної ініціативи» провів зустріч з представниками влади США. Він передав у Держдеп та Мінфін США деяки списки, котрі стосуються Коломойського. Списки суддів, котрі працюють в його інтересах. Списки заводів, фірм та підприємств, повʼязаних з ним. Це майбутні санкційні списки США.

Але це ще не все. На шиї у Ігоря Валерійовича затягується не одна мотузка. У листопаді американський журналіст-розслідувач Кейсі Мішель опублікує книгу про махінації Коломойського, де розповість про факти відмивання грошей, шляхом купівлі декількох заводів у США.

Буде цікаво.

**************************

2. Державний департамент США зарахував росіян, які мають бажання отримати американську візу, до категорії Homeless Nationalities (бездомні національності).

Це означає, що, наприклад, росіяни, які хочуть відвідати США, не зможуть подати заявку на візу на території своєї країни. Американський уряд радить таким претендентам звертатися до дипломатичного представництва США у Варшаві у Польщі.

Нагадаю, росіяни давно себе додали у списки зайвохромосомних та безмозглих. Хай збирають валєжник в Сибиру.

**************************

3. У місті Новоград-Волинський, висадили Алею пам’яті полеглих жінок-захисниць України, які загинули у війні на Донбасі.

Ми памʼятаємо і ми перемагаємо.

********************

4. Українська стрічка “Подарунок” режисера Олега Мартиросяна змагатиметься в основному конкурсі короткометражних фільмів 31-го Міжнародного кінофестивалю в Котбусі (Німеччина).

Головні ролі виконали Богдан Бенюк, Роман Вискребенцев та Анастасія Герг.

***********************

5. У Кремлі визнали, що не здатні завдати зближенню України і НАТО. Про це, скрегочучи зубами, заявив прес-секретар пуйла Дмитро Піськов, але пообіцяв мінімізувати наслідки. Думаю, под «мінімізацією наслідків» він має на увазі накакати собі у штані та вбитися разом із пуйлом о стіну московського кремля.

**********************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.