"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди прийшли до вас.

Одразу змушений попередити. Найближчими днями вихід пандов може бути нерегулярним. І все через котів. Справа у тому, що хтось з двох матушкіних котів взяв та кинув мій ноут на підлогу. Прямо з підвіконня. Жорстоко та безжалісно. Прийшлось нести ноут у ремонт, а майстер Михаїл хворіє, тому невідомо коли він той ноут справить.

Де справедливість? Мої рибки жодного разу не ображали ні матушкин телефон ні її котів, а її коти злі та безсердечні. Одним рухом образили мене, ноутбук, панд і парафіян, котрі щодня чекають пандочок.

Отже, мені прийдеться хто зна на чому писати пандов, тому якщо в якісь день ви їх не побачите, знайте - винуваті коти та Зеленський, але Зеленський більше.

Давайте, нарешті до панд.

********************

1. Сьогодні День капелана. Щиро вітаю всіх причетних!

Починаючи з 2014 року військові священики стали в стрій поруч, перед кроком у невідомість і дали обітницю, що будуть поруч. Завжди. Коли відступали та наступали. Капелани охрещували, сповідали, причащали, благословляли, відспівували, знаходили слова та мовчання.

Капелани і зараз поруч. Неважливо мають вони офіційний статус чи ні. Наша перемога складається з багатьох цеглин. І не самі маленькими камінцями цієї перемоги є капелани.

Зі святом!

*****************

2. Україна отримала другий транш макрофінансової допомоги. 600 мільйонів євро від ЄС. Головне, щоби через "велике крадівництво" вся ця сума не перекочувала у 95 офшор.

До речи, Президент Порошенко закликав владу направити кошти макрофінансової допомоги від ЄС на підтримку тих, хто найбільше постраждав від кризи - людей вразливих категорій, а також малого та середнього бізнесу.  

******************

3. Представника України вперше за пів століття запросили до участі у засіданні вищого дорадчого Комітету НАТО з питань озброєнь – Конференції національних директорів озброєнь. Раніше участь у комітеті брали лише країни-члени Північноатлантичного альянсу.

Нагадаю, росія вже заявила, що не в змозі завадити Україні стати членом НАТО. Головне, щоби ніяка пліснява цьому не завадила.

**********************

4. Чотирьох російських окупантів українська ДРГ прямо з-під Докучаєвська відправила на суд Божій.

Батько наш Бандера! Україна мати!

Ми за Україну підем воювати.

Натовкмачим пики осоружній ваті,

Щоб не заважали жити в нашій рідній хаті!

***************************

5. Вчора я писав про те, що Держдеп відніс росіян до "безпритульних національностей". Вже з'явилася реакція МЗС РФ на цю заяву. Маша Захарова заявила, що це "знущання на межі садизму".

Ха! Це ще не знущання. Знущанням буде, якщо свнсбк відправлять отримувати американську візу до Києва, а у посольство будуть пускати виключно після виконання "Батько наш Бандера"

*****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Репост допомагає пандам множитися та плодитися.

Кожний комент робить їх товстішими.

А вподобайкам вони плескають у долоньки.