"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Вечір п'ятниці в хату веде пандов в дім. Вони пухнасті, гладки, ніжні та теплі. І зауважу: в дописах про панди ви не побачите ніякого оптимізму, виключно реалізм. А уявляєте якщо ще й оптимізм увімкнути? Отож.

******************************************

1. Зеленському в черговий раз хтось підсунув конспекти Порошенко. Інакше я ніяк не можу пояснити того, що він (Зеленський) сказав: "Збройні сили України використовують озброєння, що є у них, тільки для захисту суверенітету і територіальної цілісності держави і тільки у відповідь на порушення режиму тиші на Донбасі з боку російських найманців." А от ще: "Коли українська армія відчуває, що треба захищати свою землю, вона так і робить. І далі вона діятиме саме за цим принципом".

Безумовно, далі він увесь напружився та видавив із себе: "Ми не наступаємо, ми лише захищаємось", але це вже щось. Є надія, що Зеленський, оточений Держдепом, буде і далі читати конспекти Порошенка, а ми будемо у відносній безпеці.

****************************

2. На фоні зрадницьких заяв Німеччини та Франції США закликали зняти заборону на постачання летальної зброї в Україну, а Велика Британія може розпочати поставки новітньої ракети Brimstone Sea Spear для забезпечення потреб ЗСУ. Ну ми в принципі давно знали хто наші справжні союзники, а німецькі мазохісти та французькі адепти бойового білого прапору можуть і надалі шукати мир в очах путіна.

**************************************

3. Збройні сили України посіли 25 місце в рейтингу найпотужніших армій світу за Global Firepower Index 2021.

Укладачі рейтингу враховували людські ресурси збройних сил, актуальну потужність сухопутних, повітряних і військово-морських військ, логістичні можливості держави (для переміщення військ зокрема), фінансову спроможність, паливні ресурси й географію (протяжність кордонів зокрема).

Минулого року ЗСУ посідали 27 місце.

Цікаво буде подивитися на цей рейтинг коли ми візьмемо москву.

**********************************

4. На Одещині почалися державні випробування модернізованої ракетної системи залпового вогню “Вільха-М”. Комплекс українського виробництва отримав ракети зі збільшеною дальністю польоту.

Також В Україні пройшли випробовування нової РЛС "Мінерал-У" для ракетного комплексу "Нептун": виявляє та класифікує об'єкти на відстані до 600 км.

Такі ось дуже нужні та корисні штучки є в нас на озброєнні.

Нагадаю, розроблятися вони почали за Президента Порошенка.

*********************************

5. І наостанок два прекрасних повідомлення з ОПи.

Зеленський порадив своїм виборцям вимкнути соцмережі та увімкнути мозок. Напевно знов йому хтось конспекти Порошенка підсунув. (Підніміть руку, парафіяни, в кого на аві стояло гасло: "Думай!") Чекаємо коли він скаже: вимкніть телевізор та увімкніть мозок.

А Подоляк заявив, що у слуг немає психологічно стійких спікерів.

Це взагалі вирок. Нарешті вони публічно визнають, що хлопці да дівчата, котрі до депутатства яйця на весіллях катали ні на що не здатні. Політична смерть все ближче.

І зверніть увагу: це я реаліст. А якби я оптимістом був?

*********************************  

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

І друзі. Я вам нагадую, що без репосту панди не розмножуються. А кожний комент додає їм ніжної шерсти. Невже вам по прочитанні посту поставити плюсик, або написати "дякую"!

Ну а вподобайкам панди плескають у долоньки.

До нових панд, порохобраття і порохосестри.