"ПАРАД І ЗеБОТВА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПАРАД І ЗеБОТВА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Напередодні святкування 30-річчя Незалежності ЗЕботва пробиває чергове дно. Люди які за Порошенка і 2 рокі після Порошенка доводили всіма силами що Парад - непотрібний, а перфоманси ЗЕ з Сердючками та Зібровим це ледь не ідеал святкування, тепер...

Ні! Вони не пишуть про те що Парад - потрібний, що це акт єднання нації і усвідомлення українцями що всі ми - єдине ціле. Вони не пишуть, що Парад - це день коли громадяни віддають шану своїм захисникам на плечах яких тримається їхня держава. Вони всього цього не пишуть - бо очевидно, їм зразу ж нагадають їхні власні слова в часи попередніх парадів.

Знаєте про що пише ЗЕботва? Що порохоботи, мовляв, поширюють ненависть до Параду, і цим підтверджують, що вони патріоти не України, а конкретно політика Порошенка - в Україна їм, мовляв, до лампочки.

Зрозуміли? Навіть про парад влаштований їхніми зеленими вподобанцями вони не можуть написати без Порошенка. На більше в них нема ані фантазії, а ні розуму.

Про що це говорить? Про те що чхати їм на Україну - і підтвердження тому, що президента Зеленського вже НЕ кличуть на саміти НАТО. Їм чхати на людей - і підвердження тому, що смертність в Україні проти 2020 р. підскочила на 21,6%. Їм чхати на українську промисловість - і підстведження тому, що вони самі гноблять єдиного в Україні виробника суден "Кузню на Рибальському" і автовиробника "Богдан" виключно з політичною метою. Їм чхтаи на ЗСУ - бо з/п у ЗСУ вони не підвищували з часів Порошенка.

Їм не чхати тільки на Порошенка. Тому, що Порошенка вони панічно бояться. Бо повернення Порошенка в президенти - їх страшний сон.

Бо парад вони влаштували не через прилив патріотизму, а аби перехопити тему війська де внесок Порошенка просто не можна не помітити. З тою самою метою вони покликали патріарха Варфоломія - бо Православна Церква України, це безперечне досягнення Порошенка. Лише з мовою треба щось їм зробити - наприклад перестати знімати "Кварталу-95" серіали для російських каналів, з Кабаєвою у керівництві.

І буде повний набір - Армія, мова, віра. За Порошенком. Бо нічого свого придумати вони ну просто нездатні. Тому й бояться.

І я скажу так - правильно бояться. Але на їхньому місці я боявся б не Порошенка особисто, а тих хто зараз знаходиться біля Порошенка. Бо всі ми нікуди діватися не збираємося, незважаючи на те, буде з нами Петро Олексійович, чи ні. Серед тих хто зараз біля Порошенка за 2,5 роки - жодного конфлікту і тушки. І ми владою станемо обов'язково.

А ми не злопам'ятні - ми пам'ять гарну маємо. Ми точно не забудемо і те як руйнували все здобуте за Порошенка, і як гробили вітчизняних виробників (аби дошкулити Порошенко), і як садили бойових генералів - аби вибити з них показання на Порошенка.

От цього вам треба боятися. Бо це - неминуче. Ми цього не забудемо. І відповідати доведеться.

Це так само неминуче, як Парад на День Незалежності. Так-так, той самий парад який цього року буде. Після 2,5 років перерви. Зеленої.