Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Вітаннячка всім вижившим у жовтій зоні України, сьогодні з вами Дафа, і завтра з вами Дафа, і післязавтра з вами Дафа, поки Таня годує собі мартинів у Венеції. Нє завідуєм! Нє завідуєм, кому кажу!

А взагала Таня молодець, як чуйствовала, що час линяти, бо тут почалось те, що без мату не напишеш, а вона тільки-тільки з бані. Безсумнівно най-най новиною середи став замах (?) на вбивство (?) першого помічника нашої сонцессяйної Бубочки Сергія Шефіра, якого у його броньованій «авдєї» начебто намагалися розстріляти з «калаша» (ридає) десь у лісах Київщини, де навіть фонарів нема, не те, шо камер. Попали тільки у шофера (чортов Т9!), Шефір обделався льогкім переляком. Білих ниток розміром з канати у всій цій історії більше, ніж на середньогабаритній яхті, і ще й цілий оркестр позаду у кущах сидить, очікує на диригента. І куль там було то десять, то дванадцять, то вісімнадцять. І нападників то толпа, то одинокий рейнджер. Я не стану зараз вам все повторювати, тільки натякну, що:

А) якщо хочуть реально когось прибрати – прибирають

Б) Шефір пару тижнів тому так посрався у ОПі із Ермаком, що навіть речі збирав

В) важко поранений водій (дай Бог йому здоровля насправді) їхав ще 15 км із кулями у стегнах, а потім повертався назад, аби показати правоохоронцям місце, де стріляли. Рембо, ти? Не пізнали без гриму.

Г) перекрити шум від вагнергейта, яке явно тягне за собою звинувачення у держзраді кой-кого хрипатого, треба було чимось галасливим.

Ну і почалося ж звісно, все за планом. Позитивні блогери миттю прив’язали опозицію до організації замаху (?) і заявили, що в лісі бачили самого Порошенко /закреслено/ то всьо з-за антиолігархічного законопроекту. Венедиктова (пам’ятаєте ще таку?) заявила, що то виступ проти системи (мовчу, мовчу). Сам же Шефір на голубом глазу словами через рот ляпнув, що, мовляв, та яка робота, я вас прошу, я взагалі тільки зйомками 95-го кварталу займаюсь. То шо, замах (?) здійснили Дізель-шоу? Чи той, як його, ну той, шо Притула – фронтмен, я їх не розрізняю особливо. Конкурентів прибрати захотіли?

Але Бубочка такий бодрічком зразу появився просто у домашньому на відосікі. Каже, мене вам не залякати! Каже, я вам ще покажу вовочкіну мать і взагалі в мене тепер мандавош… то їсть, мандат на пєрємєни! Тобто, коли наших воїнів чи не щодня вбивають (а не тільки ранять їх водіїв) на фронті, то Вавасік мовчить, як риба об лід. А як тільки ніби-то на його дружбана замах (?) здійснили, так він серед ночі вскочив і давай шаблюкою махать. До речі, притомні люди сподівалися, що він хоча б з трибуни Генасамблеї ООН не стане про це волати, але ж де притомність, а де клоун. Каже, це ціна реформ! Яких, в сраку, реформ, Вова?? Тих, які ти просрав всі до одної? Тих, про які тобі регулярно нагадують, як цуценя у калюжу, тикають носом то з Европи, то з США, що зроблено приблизно ніхуя з запланованого і зруйновано приблизно дохуя з того, що Порох зробив? Які реформи, блядь? Шефір твій чаморошний взагалі сказав, що це з-за зйомок Кварталу! Ти хоча б з ним версії узгодив, про що пиздіти, деграданти-вирождєнци блядь. І взагалі, там оно окупанти з Криму повідомляють, що в тебе кілька місяців боргу за комуналку твого палацу. Кажуть, сподіваються, що – далі пряма мова – «пан Зеленський залишиться нашим платником податків. Завжди він добре платив і підтримував російські комунальні організації.» Давай-давай, покажи їм краще свій гнів, гімно немите.  

І про решту новин. У Черкасах вбили (от бачите? Коли справді хочуть – можуть!) бізнесмена і кримінального авторитета Михайла Козлова. Ні, це не дві людини, це як чєлавєк і параход – бізнесмен і кримінальний авторитет. Країна контрастів, хулє.

Той самий антиолігархічний закон, який як тузік грєлку, порвали всі притомні спеціалісти, і який навіть Венеціанська комісія поки заборонила розглядати, бо готує висновок по ньому у грудні, Разумков поставив першим на сьогодні, прямо от о 10-тій ранку.

До речі, про самого Разумкова. Його й досі не запросили на корпоратив, тобто, на чергове навчання зелених у Трускавець, про що він грусно повідомив. Повідомив-то грусно, але сам явно щасливий. Намагаючись виправдати прізвище, вмикнув розум і всіма силами дистанціюється від тої слуганародної шобли, явно не бажаючи закінчити разом із ними на лаві підсудних.

А тепер цілий загін пандочок, уявляєте?

По-перше, Лондонський суд відхилив позов на 350 млн доларів Ігоря Суркіса до Петра Порошенка та Валерії Гонтаревої щодо компенсації за втрачені під час націоналізації Приватбанку у 2016 році активи. Хуй вам, сказали, пан Суркіс, а не компенсації, бо ваші мохнаті лапки таки стирчать там у справі про Приват, тому жодних визнань вас непричетними.

По-друге, Сірьоня Лєщєнко залишився без теплого місця у наглядовій раді «Укрзалізниці», яку він доїв щомісячно на 300 тисяч гривень за своє кросівоє єбло. Дрібниця, але приємно. Звісно, що такий робочий ротик довго не залишиться без діла і скоро ми побачимо його у якійсь новій компанії, але трохи порадіти можна.

Безвіз із Перу розширили, тож якщо ви планували туди поїхати на навчання – велком.

У Львові виконали першу в Україні операцію з пересадки легенів (так і хочеться додати – попри вперте намагання влади знищити лікарів як клас своїми боргами по заробітній платні, ага). Хай чоловік живе ще довго на радість рідним.

У селі Бандурове Гайворонської громади Голованівського району Кіровоградської області демонтували останній пам’ятник Леніну. Щоправда, їм тепер ще вулицю, на якій ця півтонна їбала стояла, перейменувати, але сподіваємось, там справляться. Сцуко, 30 років! Тридцять років було замало, аби цих кривавих ідолів прибрати, й досі стоять. Бісить.

Ну і традиційно: 15-річна пиздося з Кам’янского, яка палила прапор України на відео, після того, як її знайшли, ідентифікували, викинули к єбєням на мороз з модельної агенції, де вона типу навчалася, завели на неї кримінальну справу, то вона тут же записала нове покаянне відео, типу, то було не те, що ви подумали, прошу понять і прастіть. Тамбовський вовк тебе простить, курка ти задрипана. Сподіваюсь, справу не закинуть на півдорозі. Санкція статті Кримінального кодексу, що їй впаяли, передбачає штраф від 1 до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.

На цьому сьогодні все, не шаліть мені тут! І до завтра.