Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Доброго всім раночку, з вами Дафа і це вже має вас змотивувати. Бо за вікном дощ, холод, тайфуни, бурани, заметілі і при Порошенко такої хуйні не було!!!

І знов я вражена прозорливістю Тані, яка зараз ходить у сандаліках по італійському берегу, знімкує синичок, які жеруть червону рибу, годує качечок і їй ніц не треба якось знаходити слова для того всього кабздеця, який коїться навколо. Мудра жінка, блін. І це не я.

Тож, знову головним собитійом середи стала подія із знаком «ну всьо, пиздець, приплили». Вчергове зґвалтувавши геть усі процедури, поклавши ОТАКЕННОГО болта на Конституцію, влаштувавши ганьбу й огидні потасавки у Верховній Раді, парламент під головуванням Стефанчука (це отой бодіпозитивний бородань із стрінгами на морді літца) приняли закон про олігархів, як вони його називають. Тим самим відкривши шлях Вавасіку для остаточного перетворення його у МікроХло. Адже свого часу ГлавХло теж починав із боротьби з олігархами, по факту просто перерозподіливши їхні статки між собою та рештою членів кооперативу «Озеро». Наш сцикун хоче зробити те саме: вручну назначивши окремих нєпріятних йому людей, котрих в Україні аж один, на «П» починається на «Олексійович» закінчується, позбавити їх конституційних прав і заодно помститися за свій регулярний енурез. Коротше, вітаю! Ми у ламповому варіанті путінської раши, але, як сказав Орк, бо треба шукати щось позитивне скрізь, наше Хло набагато молодше за їхнє. Чим не щастя.

До речі, вся ця гопкомпанія зеленої шашелі влаштувала істерику, коли побачила, що представник президента в Раді Вениславський, який й вносив законопроект, за нього не голосував. Бггггг, смішні тваринки. На відміну від вас, неляканих фотографів із говорящім бобром під пахвами, Вениславський прекрасно розуміє, скільки потім може отримати статей кримінального кодексу за пазуху за оту єдину свою зелену «галочку» під цим антиконституційним законом. Тому ви собі голосуйте, а йому ще онуків на рибалку водити колись хочеться.

Дуалістична новина: у президентському рейтингу все ще лідирує зелена сопля, а Порошенко йде другим. З одного боку, шкода, що все ще не всім реалії життя їхні рожеві (у нашому випадку – зелені, все по завєтам Гудвіна) окуляри розбили склом в очі. З іншого – їх стабільно меншає, хоча й з незадовільно повільною швидкістю. Та сама ситуація із рейтингами партій – ЄС нарощує, але повільно, соплі проходять, але теж повільно.

О, гарну новину знайшла: Палата представників США затвердила $1 млрд військової допомоги… а, стоп, то Ізраїлю. Розходимось, в нас є Вова – він всіх спасе, ага.

Генеральний директор компанії Moderna Стефан Бансель вважає, що пандемія коронавірусу закінчиться у 2022 році. А карантин в Україні – ні! Тому що в нас кожен суслік – агроном і щиро впевнений, що його брєннє тєльцо Білл Гейтс хоче отримати під своє керування, тому він краще помре від корони, аніж дасть тим клятим буржуїнам щось йому вколоти.

У Японії вперше почали продавати сорт помідорів, які можуть запобігти підвищенню артеріального тиску. Але нам так не буде, знов таки. В нас навіть вода має бути не модифікована, бо як ж це так – узяти і з’їсти щось корисне. Та краще смерть, ніж така потєря! ©

Ну і справжня пандочка. Мила, няшна, хоча й маленька. Російській делегації ПАРЄ заборонили вільно пересуватися Страсбургом поміж вільних людей, адже в них вакцинація (начебто) проведена "Спутником", який не визнаний у Євросоюзі за справжню вакцину, а шмурдяк від ковіду не допомогає. Тому сидять тепер болєнєниє в отелях, сичать на решту людей через камеру у смартфонах. Дрібниця, а приємно.

На сьогодні в мене все, завтра з вами знову я, тому не шаліть мені тут!