Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Падйом по казємату, там зелені вкрай охреніли! Так, як ви розумієте, ніфіга не доброго ранку.

Кому було мало вчорашньої зради у парламенті, де на очах у всього ізумльонного людства зграя людиноподібних зелених шмарклей ґвалтувала парламентаризм і базові конституційні права людей? Підходьте, я вам решти по кишеням насиплю. На ранок виявилося, що в угарі прийняття того юридичного трешу, що зібраний у законотворчого кадавра так званого закону про олігархів, гоп-компанія говорящіх фотографів і свадебних бобрів прийняла одночасно три правки, що прямо протилежно суперечать одна одній. Притомні люди вирішили, що це стане приводом для переголосування законопроекту наступного тижня. Ну бо треба ж бодай якусь видимість процедур соблюсті. Всі обрадувалісь, але хуй там плавав. Стефанчук (ота ліпідна людина-гора із стрінгами на фасадній часті черепа) просто ЗАЧИТАВ поправки до стенограми! Просто, блядь, зачитав! Янукович у Ростові вже п’ятий десяток штучних ліктів зжер і доламує третій вагон ручок із криками «А що так можна було??? Ну і чим я вам тоді гірший був?» Нє, ну ви просто уявіть – нахуй ті процедури, нахуй ті депутати там взагалі – беремо Стефанчука, він читає уголос все, що йому підсунуть – вуаля! Вважай, що закон прийнятий! Швидко, ефективно і на електроенергії можна заощадити. Триндець який, просто на голову не налазить. Європейська солідарність звісно що подає заяви про злочин до НАБУ, ДБР та Офісу Генпрокурора, і я знаю, що це може виглядати смішно на фон того, як там можуть кросіво ніхуя не робити, але для майбутніх кримінальних справ згодиться.

Бубочка – відважний! Саме так слід відтепер називати нашу Моніку Оманську, бо у відповідь на перфоманс із типу замахом (?) на Шефіра кортеж сонцессяйного збільшений, рухатиметься на великій швидкості, а поліція з 25 вересня переходить на посилений режим роботи. Аве, Вавася! Аве, сцарь, блядь.

Нестор Шуфрич (до речі, вам не здається, що якось підзатягнулось його __здорове__ бачення світу, If you know what I mean?) став співвласником аналу, ой, вибачте, каналу Перший Незалежний. Ну це та шобла, куди після типу санкцій, накладених на пучок медведчуковських помийок 112, ЗІК та Ньюзван, збіглись всі їхні 20-ти та 200-доларові працівниці усіх гендерів. А Шуфрич – це той, що голова комісії обліко моралє, тобто комітету Свободи слова (чесн слово, це звучит, як Чікатіло – голова комісії по перевірці дитячих таборів!). Зацінили «красату ігри» - Шуфрич-свобода_слова-співвласник аналу, ой, вибачте, каналу Перший Незалежний. Коли це звіздець закінчиться, хто у курсі?

Ввечері був черговий перфоманс безумної та Безуглої жінки, яка начебто щось там у Раді очолює з питань розслідування вагнергейту. Жінка традиційно панічно бігала від питань, вращала очима і плювалась словами «Іловайськ! Провокація! Зрада! Маніпуляція! Абир, абир, абирвалг!» погано, звісно, що в нас ось так плачевно виглядає допомога душевно хворим людям: замість лікувати їх теплим питвом, смачними пігулками та сонатами Шуберта змушуємо відповідати на камеру і ще й якогось змісту у вимовлених словах очікуємо.

А тим часом в Норвегії скасовують карантинні обмеження, бо в них вже 67% населення повністю щеплені проти ковіду, а 76% всіх норвежців отримали хоча б одну дозу вакцини. Нагадую. Що нам так не буде, в нас і 20% вакцинованих ніяк не доповзуть. Бо ми вільна від розууму держава! Тому жодних шансів рептолоїдам!

Ну і пандочка вам знайшлася. Виробник авіадвигунів Мотор Січ та турецька компанія-виробник безпілотників Baykar Makina підписали угоду про співпрацю. Деталі угоди не розповсюджуються, тому кричати знов про «аааа, бойові безпилотники будуть робити у Запоріжжі!» зарано. Але помріяти можна!

Всьо, мій Дозор на цьому тижні завершений, завтра з вами Орк, потім Бєлка, а потім знову я, бо Таня вирішила у Італії навєки посєліццо, тому шаліть! Дозволяю!