Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Доброго всім ранку, Таня все ще досліджує вартість морозива у Римі, тому з вами Дафа і це друга хароша новина за середу. Першу я вам в кінці у пандочках розкажу.

Сергій Притула заявив, що створює власну партію і з нею піде нахуй, в смисле, на вибори у Верховну Раду. Ну, просто з Голосом йому не сильно понравілося, а тепер це буде нова, болєє лучшая партія, 366-та за переліком в Україні, якій, якщо спробувати щодня розказувати про якусь одну партію, місця вистачить хіба що 29 лютого. Грошенят на неї, мабуть, видасть товаріщ Хомутинник, екс-регіонал і притуловий швагро. До речі, неймінгом Притула ще не займався, тому ваші варіанти для названія для цієї новї болєє лучшої партії, можете залишати у коментарях. Найкращу назву редакція винагородить магнітіком.

Вчора з’явилися повідомлення, що деякі країни ЄС подумуть про те, аби за процедурою скасувати безвіз для України, Молдови, Грузії і ще кількох країн Балкан, бо загрозливо зростає кількість порушень з боку громадян цих самих країн. Сопсна, ми цьому вже б і не здивувалися – політика «просрать всьо, що зробив Порошенко» втілюється стаханівськими темпами, але. Але потім вийшов президент Німеччини і сказав, що ви всьо не так пойняли. Підніміть руку, хто знає його прізвище без гуглу? Ні, не Меркель, то канцлер, а президент в них потєшна посада, заведена для годиться і таких от заспокійливих заяв ні про шо. Коротше, давай, Вавася, руби конци, тупни ніжкою, спитай грозно, чому ми досі не в НАТО.

До речі, про НАТО. Там Угорщина, з якою Вавася вже серйозно поговорив, заявила, що блокуватиме наш рух у блок, бо ми, мовляв, посміли собі критикувати їхню угоду із срашкою про поставки газу в обхід України. А тут ще Кулеба у черговий раз підтвердив, що підготовка до зустрічі нано- і ГлавХла ведуться, і що наше наноХло збирається розмовляти із ГлавХлом з позиції сили. Так от у мене питання: з Угорщиною він теж з позиції сили розмовляв? А на скільки Ньютон? А з ГлавХлом на скільки Ньютон розраховуєте?

Тим часом у Європі почали щось підозрювати, але ще не впевнено, стосовно причетності Росії в цілому і Газпрому в частності до маніпуляцій із ціною на газ, яка сягнула рекордної межі у $1054 за кубометр. Хмм, дійсно, не варто зразу кидатися звинуваченнями. Адже ніщо не вказує на те, що у цьому винна Росія, ані те, що саме вона й досі основний постачальник газу у Європу, бо дефіцит не встигли поповнити за рахунок СПГ з США, з Катару були постійні перебої (хм, війна у Сірії – і кому ж це вигідно?), а вже заряджені танкери на ходу просто встигали перехопити азійці із їх підвищенними цінами. І те, що зі сраши прямо кажуть «вимкнете санкції за СєвПоток-2 – зразу ціна впаде, теж у жодному разі не вказує на їхню причетність, штови-штови.

У Білорусі триває хтонічний ад: якісь толпи невідомо кого ввалюються у квартири до людей, але цього разу із квартири відстрелювалися. Загинули двоє: якесь КДБешне чмо ззовні і молодий айтішник, батько й просто смілий чоловік Андрій Зельцер всередині. У Києві його пам’ять почтили біля посольства Білорусі у Києві на вул. М. Коцюбинського.

А тим часом на кордоні Білорусі із Литвою та Латвією, які зі свого боку почали будувати паркан, аби не лізло, бродять мігранти у одязі прикордонників. Польща щось напружилась і заявила, що очікує провокацій з боку влади Білорусі. Та ну, припиніть, хіба таке можливо – провокації з боку Лукашенка, та ви шо, та ні в жисть, ага.

Суддю Печерського суду Вовка оштрафували на 4500 грн. Прям бідося, тепер і чаю у «Велюрі» не замовить, бідуватиме. За що йому так прилетіло, не уточнюють, але натякають на те, що постійно ігнорує виклики у суд. Я так думаю, він просто не знає про існування інших судів, окрім свого. І сидить такий «тю, от же я, а вони чо?» Блядський цирк, знаю.

Мер Запоріжжя Володимир Буряк подав у відставку за станом здоровля. Це означає, що попереду мерські перегони і всі ми знаємо одного воєнного, красивого здоровенного, який точно зможе навести лад у місті. Тож, як тільки почуєте від зеленої (і зажопної) шобли щось про Валерія Прозапаса, точно знайте – о, старт виборів на голову міста почався.

Ну і нарешті пандочка. Невиданий в 2001 році альбом "Toy" Девіда Боуї вийде у кінці листопада цього року. Жартую. Тобто, про альбом не жартую – таки вийде. А жартую, що це і наша пандочка. Ці пандочка світового культурного контексту, а наша пандочка ось:

Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження проти BIHUS.INFO за позовом Порошенка, у якого вимагають опублікувати так звані «плівки Медведчука» повністю. «Після багатомісячних «танців з бубном» українська «адміністративна Феміда» вимушено відкрила провадження в адміністративній справі за нашим позовом до BIHUS.INFO», заявив адвокат Порошенка Ігор Головань. От культурна людина, Петро Олексійович, як не крути – культурна. Всього лише вимагає честності та справедливості. Я б на його місці зажадала, аби ті плівки Бігус з’їв, а потім, як перші почнуть назовні природнім шляхом виходити, то кінці зв’язати і за них і підвісити. Пощастило декому, що я не на його місці, да.

Всім не шаліть і до завтра.