Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Читати новини в суботу зранку люблять тільки мазохісти та активісти, тому у коментарях розкажіть, з якої саме ви групи, порахуємо, скільки нас.

Отже, чим п’ятниця, 1 жовтня нам запам’яталася?

ДОЛІТАВСЯ: у Грузиї затримано Міхєїла Саакашвілі, який приїхав туди валити режим. Це насправді дуже смішна історія, якщо пам’ятати всі етапи бальшова путі, як то кажуть. На бувшого президента Грузії там заведено давно було кілька кримінальних справ, і от додали ще одну, бо він за звичкою незаконно перетнув кордон. Отже, Міхєіл має змогу буквально на собі відчути усі прєлєсті реформи поліції, якою він пишався і вважав, що то виключно його заслуга, а потім і реформи судів, якою він також пишався, і про які розказував по всіх усюдах, нещадно експлуатуючи цей свій романтичний фльор отца-реформатора.

До речі, про романтику. Одна зі служок всєнародних, Єлізавєта Ясько (ну, пам’ятаєте оте щире обличча абсолютно чистого від розуму мозку, яка благополучно просрала всі позиції нашої делегації в ПАРЕ?) оприлюднила спільне відео із батоносулугуні, де вони кажуть, що люблять один одного і жити не можуть окремо, тільки разом. Реакція законної дружини Саакашвілі поки що залишається невідомою, але тепер стає зрозумілим, на які такі гроші (ну окрім зарплати в 360 тисяч грн на місяць, які Міхєїл видоює з бюджету України на свою «важку» працю на посаді керуючого Офісом простих рішень), пан гуляє по кабакам, де один тільки вхід коштує, як тижневий бюджет середньої київської родини з 4-х осіб. А також зрозуміло, чому Ясько й досі не задекларувала який-небудь «мустанг», як половина інших сервантів - усі конвертні дотації, мабуть, витрачає на цього підстаркуватого донжуана (прастігоспаді, аж страшно то всьо уявляти).

До речі, ситуація для України ускладнюється ще тим, що Вавасік у традиційний позиції «аби не як Порошенко», повернув паспорта і українське громадянство Саакашвілі, тож формально це виглядає, як затримання за заведені кримінальні справи, а також незаконний перетин державного кордону, громадянина України, секретаря виконкому реформ при президенті України, який приїхав підбурювати громадян іншої держави до непокори і повстань проти влади. Мало нам було пиздеця, да. Відгодовуємо цілий пісцовий табун.

До речі, Саакашвілі вже встиг оголосити себе політв’язнєм (одна зі справ, за які його вже навіть заочно судили у Грузії – це організація побиття члена парламенту, бізнесмена Валерія Гелашвілі, а друга - про злісне перевищення повноважень) і сказав, що голодуватиме.

ДОМАНІКЮРИЛАСЬ: Власниця торговельної марки "Експрес манікюр" Олена Липівська-Ергюль претендує на посаду віцепрем'єра - міністра з питань стратегічних галузей. Ну вибачте, кухарок не підвезли, тому тримайте манікюрчік і записуємось на вільні дєньочкі.

ДОАРАХАМІВСЯ: амурський бичок підскельний Давідушко «Коричневий» сказав, що підписні листи на зняття Разумкова привіз у Трускавець, але це нічо не означає, і взагалі не підходьте близько – загроза випадєнія контексту звично висока. А потім Корнієнко (той, що по корабельних соснах) сказав, що всьо це точно, бо у середу можливо буде розглядатися питання заміни Разумкова на бодіпозитивного Стефанчука, який можливо навіть знайде ще одну масочку, аби не тільки на третьому підборідді висіла. Коротше, у сервантів традиційна внєконтекстність, і ввечері танці.

Новина, яка окрім когнітивного дисонансу не викликає нічого: у Гаазі 11 жовтня почнеться слухання у справі України проти Росії щодо захоплення у листопаді 2018 року трьох українських суден і 24 українських моряків. Пам’ятаєте ж про захоплення наших кораблів у протоці, так? Так от. Саме у цей час в Україні досі не закрита кримінальна справа проти Порошенка, яку типу розслідує ДБР. Тобто, Арбітражний гаазький трибунал розглядає справу проти сраши, а наші доблєстні проїдачі українських податків дивляться на це, як на перевищення повноважень президента (ШТА, блд?). Якщо сервантів (і їх виборців) колись внесуть у енциклопедії у якості ілюстрацій до статті «інтелектуальні розлади», гадаю, навіть ображатися буде нема на що.

Два великих «братських народи» воз’єднуються! Бойовики демонтують митні знаки (блядь, як не ржати, ну як не ржати?) між «динири» та «линири» на всіх 4-х (прописом: чотирьох) дорогах між «велички країнами». Ти сатрі, що робиться! Віднайшли таки літописи, які розказують про єдність культур-мультур та генетичного коду! Вирішили, що продовольчі тури за «мівіною» краще разом проводити в рамках виконання «договору про створення єдиної митної території і розвитку економічної інтеграції». Я хєрєю, скільки там всього відновлювати треба буде, непочатий край роботи.

Ну і пандочка: кохання існує! Доведено японцями! Японська принцеса Мако, старша внучка імператора Акіхіто і імператриці Мічіко, вийде заміж за свого колишнього однокурсника Кея Комуру. Заради цього 29-річна принцеса відмовляється від свого королівського статусу, грошей і стає простолюдинкою. Жити молодята планують у США, де жоніх працює адвокатом. Ну то мир вам та любов!