Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Для початку: тепло вдягнулись, взяли термоси із чаєм і ВСІ У КОЗИН! По дорозі можете прочитати, чому.

От знають мої друзі (і колеги по сторінці), коли здавати свій ранковий дозор на мене. Спочатку Таня відсиділа 2 тижні у Італії, поки тут коївся треш, угар і содомія, про які треба було писати і мінімальною кількістю матів, а в неї нерви (розумію). Тепер от Орк няньчить котів (дохуя) і вахту на новини вихідних здав на мене.

А там же піздєц!

Весь день і всю ніч у Козині біля дому Петра Порошенка відбувалися протистояння (буквально) ветеранів АТОвців проти якихось обдолбаних наркоманів, яких по телеграм-каналам типу «работа охрана» повинаймали за 400-1000 грн. хто де стоїть видно відразу, як на фронті: наші із прапорами України, зєлюки – у «абібасах» на босий шльопанець. Одна з партій привезених виявилася взагалі дітьми 13-15 років, після чого Ірина Геращенко офіційно звернулась до уповноваженої з прав дитини якось відреагувати на втягнення дітей до проплачених мітінгів, тому дітей привозити перестали, і почали збирати своїх «активистів» вже ближче до фауни у зоопарку.

Під вечір пристрасті запалали сильніше. Зєлятушок привозили регулярно нових і свіжих автобусами, а ветерани стояли зранку. Тому ближче до ночі туди потягнулися дівчата із термосами з гарячим чаєм, бутербродами та печивом. Зєлятушок почали наймати вже за 1400 грн і, вже не ховаючись писали «мітінг протів Пороха», хоча до цього намагалися якось відтворити якусь начебто «обуреність від громадськості», а не шабаш за гроші.

Потім стало смішно: додому приїхав Порошенко (який до цього у офісі Справи Громад допомагав плести сітки на фронт) і про якого зелені канали візжали, що він вже два дні не виходить з дому, так боїться отих тітуханів. Ага. Це вони про людину, яка не боїться ані ГлавХло, ані його армію. Смішно довбойоби, кажу ж. Так ось, приїхав Порошенко, запитав, чому пан Зеленський так боїться питань щодо грошей ПриватБанку, що осіли на його офшорах і спокійно пішов собі додому. До речі, інша група активістів під Банковою вдень показувала фільм про статки нашого Вавасіка Офшорного. До них намагалися додовбатися, але без сутичок.

А потім стало страшно. Бо пітекантропи у Козині намагалися прорватися крізь строй АТОвців, яким як раз дівчата розносили гарячий чай, на авто! Коли поліція відкрила авто, на них линула струя газу. Поліція рятувалася бігством, навіть нікого не затримували! Тому ще раз, якщо ви досі не зібрались – там нашим потрібна допомога. Дехто стоїть на холоді вже майже добу. Потрібна зміна. Потрібна підтримка.

Запхнути цих червів, яких Вавася випустив з банки, можна лише банкою більшого розміру.

Ну а тепер до інших новин. Керівника САП вчора так і змогли вибрати, бо кілька членів комісії не з’явилися і не був зібраний кворум. Деякі представники Європейського союзу натякнули, що зволікання із цим питанням змусить ЄС вмикнути прописані у протоколах санкції. А, ви не у курсі, на що саме це впливає? Так я поясню: одна з умов безвізу для України – працюючі антикорупційні ограни. Як би криво воно там не працювало, але формально САП – саме такий орган. Нема керівника – нема безвізу. Нєт ручєк – нєт яблочка!

У організмі нардепа Полякова знайшли алкоголь та метадон, начебто. Про це написала інша нардепка, але якихось офіційних даних так і нема. До речі, коли Полякова намагалися врятувати, то писали, що в нього була блювота. Метадон пригнічує, а не посилює блювотний рефлекс. Тож, як написав один судмедексперт, брешіть далі.

ПАНДОЧКА! Наша збірна по футболу виграла якійсь важливий матч у грі із Фінляндії. Геть нічо про це не знаю, тому порадійте якось вже більш обґрунтовано самі.

Ну, припустимо, ще пандочка: Apple привезла в Україну першу офіційну партію iPhone на мільйони доларів - 8 тисяч нових смартфонів iPhone 13. Комусь треба? У Борисполі розвантажили.

А тим часом у світі відбувається щось не менш пристрасне, ніж у нас.

Канцлер Австрії Себастьян Курц оголосив, що йде з посади, бо проти самого Курца розслідується корупційна справа. Але то країна здорової людини, там йдуть з посади тільки при одній підозрі на нечестність. Нашого Вавасіка таким не візьмеш! Він нікаму нічєво нє должєн!

У Чехії вперше за новітню історію країни до парламенту не потрапляють комуністи (живучі кліщі, ну). Прем’єром скоріше за все стане очільник праволіберального союзу Петр Фіала. Правляча партія отримала поразку, уряд сформують ліберальні групи.

Китай під шумок всього запропонував мирно приєднати до них Тайвань. Останні проти і збирають навколо кордонів війська.

Ну і трішки про «оздоровлюючий дефолт». У Лівані вимкнулися дві великі електростанції, півкраїни тепер живе, як діди завіщали – при свічках і місячному світлі. Хужє нє будєт! Бо от там вже дійсно більше нема куди гірше.

Тримаймося. І нагадую – всі на Козин. Там сьогодні вершиться доля країни.