Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Осанна богам – неділя пройшла без особливих триндеців, практично відпочинок, а не дайджест.

 Протистояння між ендемічною флорою та фауною наливайок і АТОвцями під домом Порошенко протікало мляво. Кілька наляканих «ветеранів за 400» рочків так 16-17 перемітнулися до табору справжніх ветеранів, де їм витерли соплі, нагодували, обігріли і відправили додому до мамок. Натомість вони показали оті свої «робочі чатики», де типу центрові збирали худобу на вагу («нє худиє! Ат 80 кг») і… кидали їх на гроші. «Обурена громадськість», замість отримати свої «законні» 400 грн, змушені були пішки через ліс добиратися на Київ. Худоба щось запідозрила і стала вимагати гроші наперед. Дива не сталося – «обуреної громадськості» поменшало, ветеранів побільшало, окрім термосів з чаєм з’явилися баняки з борщем, бутерброди і свіжі овочі. У таборі зєлєнушєк натомість панували суцільні грузді: магазинчик «Козачок», біля якого ті пітекантропи отаборилися, вперше за його існування недорахувалися більше 2000 грн у касі, після чого запровадили фейс-контроль на вході. Тож, єдине джерело пропітанія для зєлєнушєк закрилося. Ввечері, вочевидь визнавши бєзперспектівняк зробити бодай якусь прілічну картинку для ТВ, бо навіть на Г+Г не змогли назвати отих тушок якось суттєво, зелені канали спробували підважити тих, хто стояв на захисті Порошенка. Але і тут «невдача спіткала африканського спортсмена» - справжній голова ГО «Молоді ветерани», від імені якого начебто була подана заявка на «безстроковий мирний протест у Козині», написав заяву, що тіло, яке підписувало оту заявку, жодного відношення до організації не має і прошу провести розслідування з приводу шо за фігня.

І якщо Вавасік думав (гм, да, смішно звучить – де Вавасік і де «думав», тим не менш), що в патріотичних сил не вистачить ресурсів після оцих плясок комусь доїхати до маєтку, який він обіцяв віддати дітям, і у якому тепер живе сам, то сильно прорахувався. Автопробіг до Кончі-Заспи доїхав і… охуїв від сміху і тотального дежавю. Під парканом маєтку, в обидва боки, куди вистачало зору, у три ешелони стояли поліцейські, Нацгвардія, СБУ і взагалі всі, до кого дотягнулася дрожаща рука Найбезстрашнішого. Охорони було на кілька порядків більше, ніж свого часу під парканом у Овоща у його Межигір’ї. Народ ржав і плакав одночасно. Якщо раптом на ринку скакне ціна на дорослі памперси, то ви маєте знати причину: усі запаси їх були терміново перекинуті до Кончі-Заспи, де «народний преЗЕдент» зустрічав своїх громадян.

Коротше, неділя минула добре і це добре.

 До речі, пандочка сьогодні іноземка: адміністрація Байдена відновила іммігрантську лотерею, відому як GreenCard, яку свого часу заборонив проводити Трамп. Конгрес дав дозвіл на 55 000 зелених карт на рік для іммігрантів з усього світу. Тож, хто вірить у лотереї (і мріє про американську мрію, бггг), можете скористатися нагодою.