"Походу "не втекти" це тепер найвищий чин людського поступу і моралі" - Софія Федіна

"Походу "не втекти" це тепер найвищий чин людського поступу і моралі" - Софія Федіна

В ніч на 30 листопада 2013 беркутівців вийшли проти 400 студентів, які абсолютно мирно стояли біля Стелли. Били кийками до крові. Виловлювали і били навіть за кілька сотень метрів від Майдану. Внаслідок дій «Беркуту» постраждали щонайменше 79 осіб.

Тоді МВС та Партія Регіонів розповсюджували викривлене відео, щоб показати якихось провокаторів.  

І в десяту річницю Революції Гідності я хочу нагадати, що Олег Татаров був вірним поплічником і рупором зрадницької злочинної влади януковича. Він обіймав високу посаду заступника начальника Головного слідчого управління МВС.

Чи коментував Зеленський це призначення? Так. Назвав Татарова професіоналом, а тому минуле не так важливе.

Справді, Татаров професійно:

1. Виправдовував штурм Майдану беркутню 11 грудня "необхідністю забезпечити проїзд громадського транспорту"

2. На зустрічах з послами країн ЄС він говорив, що майданівці могли стріляти самі в себе. Він називав активістів "злочинцями, які трощать все". А побиття автомайданівців у Кріпосному провулку в січні 2014 року охарактеризував як напад активістів на самих себе.

3. Професійно займався переслідуванням учасників Революції гідності.

4. Припускав, що побиття Тетяни Чорновол могло бути її ж провокацією. А потім саме він відкрив кримінальне провадження проти Тетяни 18 лютого 2014 року.

5. У найкривавіші дні Майдану стверджував, що «працівники міліції не використовували вогнепальної зброї»

За це в розпал Майдану був нагороджений януковичем за особистим поданням Захарченка!!!

У 2020 році Володимир Зеленський окрім зазначення, що Татаров професіонал, сказав, що той "не втік з януковичем, як це зробили інші."

Тобто Татаров мав сотні варіянтів, маючи повну інформацію про дії і плани правоохоронців ВІД не засуджувати мітинги, не викривляти реальність, просто звільнитись з посади ДО боротися з системою обрав... виправдовувати злочини.

Але він НЕ ВТІК з януковичем!!!

Походу "не втекти" це тепер найвищий чин людського поступу і моралі.

Його перебування в найвищих державних кабінетах є ганебним для української держави, є паплюженням Героїв Революції Гідності та пам'яті Ангелів Небесної Сотні.

Але чи він один приофісний? На превеликий жаль ні... Сучасна моновлада згуртувала навколо себе велику кількість тих, кому Майдан і майданівці муляли і муляють...

Чи вони змінили свою думку? Сумніваюсь...