Пора слухати справжню музику

Пора слухати справжню музику

Коли була зовсім мала, думала що співак Зібров має бути монохромно смугастим, ну, асоціація така виникла стійка, бо ж Зібров, Зєбров, а не якийсь Бегємотов! Потім побачила його на дебільному концертику Зе, на День Незалежності в 2019 року - він тоді скакав по Софіївській площі в Києві, разом з іншими клоунами. Придивилася, так - дійсно смугастий! От тільки не монохромно, а з такими, зеленими смужками через усю пику!

А сьогодні, упс, дивлюся, він вже разом з Поплавським - разом дупами крутять, рекламують чергову обдуріловку на гроші для тупих студентів! Так знаєте, в Зіброва не тільки зелені смужки по всій морді, в нього ще й копита, як в тієї африканської коняки! В принципі, мені пофіг на всіх тих Зібрових, Мохнатиків, Сердючок, Вінників, Тін Кароль і хто там ще пасеться?

Просто є відчуття, що доки цей постсовковий мотлох комусь досі цікавий, в Україні ще довго будуть проблеми в усьому! Бо те що вони продають, як співаки-артисти, то взагалі не продукт, то наче якась "лада-каліна" у порівнянні з "мерсом" чи "фольксом"! Слухати їх виття можна лише якщо ти ніколи не чула справжню музику!

Тобто, якщо українці звикли жерти таку бурду, то як ми взагалі можемо обрати нормального преза? Тільки з сильного переляку, як Пороха в 2014! Отже, тре або знов добряче перелякати мудрий нарід, або нарешті викинути на смітник весь той зібровсько-поплавський мотлох разом із тими ідіотськими званнями народних, заслужених, перезаслужених!

Одночасно провести жорстку люстрацію всіх медіа, разом з журфаками і т.з. "журналістами"! Всі ті незрозумілі журналістські спілки теж в топку! Бо судової реформи і люстрації МВС - явно замало!

Треба негайно чистити інфопростір, бо вже, сукаблять, моє покоління починає вважати того ж Зіброва якоюсь нєв'єбаною зіркою, а тупі серіали в нашому телевізорі - ржачними!

Агов, рятуйте, я не хочу жити в цьому ментальному лайні!!!

Yuly Redwind