"Правда про нашу найбільшу історичну біду" - Богдан Буткевич

"Правда про нашу найбільшу історичну біду" - Богдан Буткевич

Трагедія нашої ситуації в тому, що Зеленський, завдяки і власному нарцисизму, і нашіптуванням єрмака, починає сприймати власні інтереси в якості інтересів країни.

Замість того, щоб оцінити, що ми швидко летимо до прірви - у нього панічна боротьба за усім, що має довіру в суспільстві, окрім нього. З усім, що може показати хоч щось ефективне і при цьому - не бути підвладним йому. Пофіг, що це щось корисне. Пофіг, що сам факт боротьби піднімає шанси ворога на наше знищення. Всіх.

Але ж це колись потім. А от аплодувати прямо зараз мають тільки йому.

Ну, й зі стадіону він так і не вийшов.

Ну, й треба ж відповідальність за все, що ти наробив, розмазати рівним шаром гівна по всіх.

Він не бачить, наскільки за 2023 рік через його, в першу чергу, помилки просраний гандикап 2022 року. В наскільки більш поганій ситуації ми є - через брехню, відсутність менеджменту, бажання асоціюватися тільки з перемогами.

Зеленський так і не зрозумів величини виклику, який стоїть перед нами всіма. Тому й оце постійне мишаче борюкання з безуглими, фоточками з сирським і невипусканням Порошенка за кордон. У відповідь на загальний заклик суспільства щодо єдності.

Найгірше те, що нам все одно треба знайти можливість примусити це зелене покарання всій країні змусити на цю країну працювати. Якщо ми її не знайдемо - нас знищать. І як країну, і як націю, і конкретних людей.

Рашка не хоче йти в могилу сама. Вона вважає, що ми, як її частина, маємо туди піти разом. І прикладе всіх зусиль для цього. Що-що, а вбивати вони вміють перфектно.

Тому що ж - не мовчіть. Не закривайтесь у своїх бульбашках. Говоріть, кричіть, впевнюйте. Хоча б через рейтинги до нього має дійти правда. Це ж єдине, у що він вірить і що для нього важить.

Правда про нашу найбільшу історичну біду, яку сам він своїми руками і викликає до життя. Точніше - смерті.

До Розколу. Яким скористаються тільки вороги. І вб'ють поступово всіх. І любителів Зе, і Порошенка, і Тимошенка - всіх. Навіть самого Зе. І всю Україну. Тепер вже остаточно. Щоб вона не відродилася ніколи.

Як жахливо, що він цього, зі свої паралельної реальності, створеної руками єрмачні - не розуміє...