"ПРИТУЛА - НЕ БАЧУ ТРАГЕДІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПРИТУЛА - НЕ БАЧУ ТРАГЕДІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Уся стрічка в Притулі. І ярість шляхетна аж зашкалює. А от мене його намір створювати власну політсилу не напружує взагалі. І от чому.

По-перше, давно було очевидно що до цього прийде. "Голос" у ВР недаремно розколовся на грантожерів і реалістів - всі ці Устінови, Піпи та Бобровські знову у ВР будуть прориватися на чолі з Притулою.

По-друге, і Притула, і вся гарнтожерська шобла вкотре показали, що в ріал-політиці вони всі діти-немовляти. Ідея "просто хорошого хлопця" і "нового обличчя" зайти могла лише один раз - і Зеленський цей раз вже використав зі статком. Крихти підібрав Вакарчук. Вдруге ця тема уже не зайде. Тим більше не зайде у виконанні ще одного шоумена. Одного коміка вже досить з головою.

Власне - феєричний результат Притули на Київських виборах - кращий доказ. А розкручували ж його ледь не як фаворита перегонів!

По-третє, не буде у проекту Притули ворогів більш запеклих і безкомпромісних ніж партія "Голос" на чолі з Рудик і Железняком. Бо Притула залазить на ЇХНЄ електоральне поле. Це у них він буде відгризати виборця.

Бачили як під час голосування за ЗЕолігархізацію "Голос" виступив у союзі з ЄвроСолідарністю, а "Справедливість" - зі "Слугою народу"? Тепер ми таке будемо бачити часто. Рудик подітися нікуди - лише іти на союзи з Порошенком.

Одним словом, читачі. Не робіть трагедії там, де її немає близько. Що будуть намагатися впхнути в політичне поле України якийсь ще один проект "молодих, перспективних і європейських" - було зрозуміло давно. Притула - один з найкращиїх з можливих варіантів. Для нас.

Побажаємо Притулі і "Голосу" успішного жабогадюкінга. До перемоги. Взаємної.