Прогноз погоди в Україні на 20 серпня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 20 серпня 2021 року

Погода в Україні у п'ятницю, 20 серпня, буде хмарною з невеликою кількістю опадів в окремих регіонах. Дощі з градом накриють схід та частину південних областей.

Загалом температура повітря буде комфортною – +25...+27 градусів. І лише подекуди стовпчики термометрів підніматимуться до +30 градусів.

Опади у західних областях будуть малоймовірні. Водночас небо весь день буде у полоні хмар. Повітря прогріється до +23...+25 градусів. Натомість схід потерпатиме від злив та гроз. Крім того, там прогнозують пориви вітру до 12 метрів на секунду. Температура повітря складатиме +28...+30 градусів.

На півночі буде сухо та тепло. Сонце там зрідка ховатиметься за хмарами, але опадів не прогнозують. Стовпчики термометрів покажуть +25...+27 градусів. Частина південних областей також буде у полоні негоди. Грозові хмари обійдуть лише Одещину та Миколаївщину. Там слід чекати +25...+27 градусів.

У Києві ясне небо буде лише вранці, решта дня буде хмарною. Водночас опадів у столиці не буде. Повітря там прогріється до +25...+27 градусів.