"Верховна Рада знала чимало довгограїв, упирів і просто кончених..." - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Верховна Рада знала чимало довгограїв, упирів і просто кончених..." - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Така воля народу і труднощі демократії.

Однак нинішні товариші зі «Слуг народу» переплюнули всіх «оптом і в розніцу».

Яременко замість роботи ласо шукав «@н@l без табу», а потім орав про підстави журналістів.

Гетьманцев називав у листуванні називав «бабою» жінку, яку колишній міністр фінансів Уманський просив у свої зами. Ще і хизувався, що бабу він вигнав із комітету, бо та колись була помічницею Южаніної.

Корнієнко і Арахамія взагалі обговорювали жінок як м’ясо — «корабельная сосна» і «баба да».

Бужанський називав журналістку НВ Олю Духніч «очередной тупой овцой».

Третякова розповідала про неповносправних дітей із багатодітних родин. «Діти низької якості».

Шуляк приходила в лікарню сваритися із ветераном, який втратив ноги на війні. Лише тому, що він фахово розклав на атоми корупційну бодягу 5655.

Нагорняк приніс під виглядом допомоги родині…прострочену польську гуманітарку. Родині, чий старший син-захисник загинув на Азовсталі.

Мар’яна Безугла займається бодішеймінгом української науковиці та розказує, які порції кому їсти. Ще до всього ще і облила брудом акторку Мелісу Макарті. Хоча акторка публічно розповідала про гормональні збої після народження 2 дітей. Однак це не завадило їй стати успішною акторкою, продюсеркою, бути в рейтингах найбільш високооплачуваних артистів. Бо професійні кінокритики відмічають непересічний талант жінки.  

Тож мушу публічно спитати, на яких смітниках знайшли усіх цих ноунеймів, які дозволяють собі хамити всім людям навколо?

Тимчасовий статус депутата не робить цих товаришів ні безсмертними чи героями коміксів Marvel. Велика біда, що ця кунст-камера є нашим парламентом в часи війни.

Розкажу одну цікаву історію із досвідів світових політиків.

У 2010 році лідер лейбористів і прем’єр-міністр Гордон Браун мав передвиборчу зустріч у передмісті Манчестера.

До нього підійшла активна пенсіонерка і задала кілька незручних питань: про проблеми освіти, розміри пенсій і фінансову політику уряду, проблеми з мігрантами та про освіту. Прем'єр-міністр посміхався і стримано відповідав на питання, а потім сів до авто. І тут сталась прикрість - він забув вимкнути мікрофон і все сказане пішло в ефір Sky news.

«Це була катастрофа! – сказав Браун, звертаючись до помічників в машині. — Чия була ідея підвести мене до цієї жінки? Нахіба це було? Вона одна з тих вузьколобих зациклених баб-фанатичок, які говорять, що завжди голосують за лейбористів».

Скандал був грандіозний. Прем’єр був змушений їхати додому до жінки і годину просити пробачення. Виборча кампанія була зірвана. І скоро Браун пішов у відставку.

Хочу сказати згаданим особам вище, що іхнє депутатство ее вічне. І сміття має властивість повертатися назад на сміттєзвалище. Ображати людей за їх професії, стать, фігури можуть лише відбірні ідіоти. Походу ми зараз маємо їх потужну виставку.

PS. В нинішньому парламенті складно знайти справді розумних, фахових людей. Якщо ж ми говоримо про стиль, елегантність — тут теж таке. В основному всі виглядають, як сороки, які дорвались до брязкалець у бутиках. Тому не знаю, чим там хизуватись.