Ранковий не арестович

Ранковий не арестович

Трохи поговоримо про нібито очевидні речі, які декому чомусь не зрозуміли.

Бачив сьогодні черговий коментар типу:

- А чому місто N звільнили, а від міста К відійшли? Та і взагалі - чому на Нському напрямку не наступаємо, що це таке?! Я додому хочу, вже час повертатися!

Зайду здалеку.

Під час війни ваш настрій може змінюватися від відчуття нашої швидкої перемоги до "фсьопропало, нас зливають". Це нормально, я і себе інколи ловив на таких перепадах настрою, тож не хвилюйтеся. Якщо вас, за допомогою позитивних говорящих голів налаштували на те, що перемога буде за тиждень, максимум - два, ну крайній термін - кінець травня, то маю для вас холодний душик.

Ще буде багато чого - і звільнення населених пунктів, і втрати населених пунктів, і наступ, і відступ.

Знаєте чому?

Та тому що так МАЄ БУТИ, це абсолютно нормальна ситуація на війні. І це не добре і не погано, це так, як буде незалежно від нашого бажання, це як дощ, який йде, хочемо ми цього чи ні.

Змиріться з цим і прийміть просто за факт.

Так, ми переможемо. Але ще раз прошу - заспокійтеся (слово, після якого всі одразу стають спокійними, бггг:))), вірте у Збройні Сили, допомагайте Збройним Силам і не заважайте Збройним Силам. Повірте, армія свою роботу знає.

Діалоги з життя.

- О, ви ваєнний?

- Типу того.

- А скажитє, ані на Кієв снова наступать нє будут?

- Не знаю.

- А как узнать?

- О, це дуже легко. Як тільки дізнаєтеся, що політики, депутати та чиновники знову чухнули з Києва у невідомому напрямку - це гарантія, що буде наступ і тому час збиратися цивільному населенню.

- Хм.

- А хіба ви не знали, що першими з корабля втікають щури? Мені можна вірити, я моряк. Ну... Майже моряк.