Развєлі тут бардак, панімаєш

Развєлі тут бардак, панімаєш

Рівно рік тому нас всіх на виборчих дільницях (ну як «на дільницях», десь сбоку опасліво, за рогом втіхаря) ловили молоді хлопчики та дівчинки, які пропонували туалетний папір недорого. Тобто, відповісти на 5 головних питань нашого найвеличнішого лідора, які так сильно його турбували, ну так сильно, прям кушать не мог!

І шо? І де? Вавася, як чутно, прийом? Де результати, питаю? Що? У рифмі? Не пізді, там нема, я вже перевірила. А от купу тих твоїх папірців на звалках бачили.

Зараз вже кілька місяців поспіль падає все: виробництво, споживацькі настрої, запаси будь-чого і будь-де – вугілля нема, газ дорогий, ТЕЦ одна за одною лягають і просють. Заводи по виробництву медичного кисню встають на плановий ремонт як раз у той час, коли ми – фпєрєді планети всієї по смертності від ковіду.

І не тільки по ньому, а в цілому по довбограїзму. Нопрімєр, два місяці поспіль доблєсні слідчі ГБР не здатні встановити, хто ж був за кермом злощасного «Ауді» Трухіна , який ще у кінці серпня в’їхав на Бориспільській трасі в інше авто, і який ледь не випиляв з життя голову комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі. Два місяці зграя довбограїв за наши податки вирішує, де в машини перед, а де зад, і чи точно вона їхала передом, а не боком. А точно за допомогою керма? А може є інші варіанти? А можєт єто дворнік бил? А можна всєї пасматрєть?

Зате ціни ростуть, як гормони у підлітка – постійно й рівномірно. А потім не постійно, але вибухово. Позавчора торжєствєнно відзвітували: «врожай гречки цього року рекордний! Ура, таваріщі!» Сьогодні вже знаєте, що кажуть? Правильно! Щоб очікували подорожчання гречки у магазинах. Адже це саме так і відбувається: спочатку рекордні врожаї, а потім підвищення цін. Все за законами зеленої економіки, соціології та політики.

А тут ще це й фронтмен п’ятничного шоу «РНБО у кожну хату» Данилов виповз із вражаючою «новизною» пропозицією. Я, каже, за крєпкий стрижень у сраці! Бррр, тобто, за державу із суворим лицем та сильним лідором на чолі. Развєлі тут бардак, панімаєш, із цією вашою демократією та Конституцією, лідору рейтинги погані показуєте. Всіх пороти на стайні! По черзі!

Сишиш, ти, мущіна із нехваткою стрижня десь посередині. В нас і так вже є один сильнорукий, вже третій рік не втомлється однієї рукою зеленою жабкою на патичку махати перед камерами, а рештою сімома тирити під себе все, на що око кине. Що? Скажете, що в людини тільки дві руки по дефолту? А чому тоді швидкість грабунку країни така, наче там загін восьмируких Шив працює, а не одна пожила бабушка Бєня?

А тепер ще й тиранію вирішили узаконити. Ну-ну, давайте вже, жгіть. Ви – не Господь, все не випалите все одно. А от ми потім там помідорки посадимо все одно.

Алла Комарова