"Рейтинг - це ерогенна зона ЗЕвлади" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Рейтинг - це ерогенна зона ЗЕвлади" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

В статті на УП про конфлікт між Зеленським і Залужним насправді важливо от це.

"Днями один із "офісних" telegram-каналів показав президентські політичні рейтинги, в яких Зеленський у першому турі отримує близько 47% голосів серед тих, хто визначився.

УП мала можливість ознайомитись із повними даними того дослідження, проведеного, але не опублікованого групою "Рейтинг". І головний графік стосується не того, що чинний президент виходить у другий тур із генералом Залужним, а того, що цей другий тур Зеленський може не виграти".

Чому це важливо? Бо, по-перше, давно відомо, що "Рейтинг" - це лейб-дуполиз всіх влад, крім проукраїнських. Зелених він теж вилизує. Якщо "Рейтинг" видає ТАКІ дані, очевидно - в реальності ЗЕ вже програє Залужному.

І по-друге. Рейтинг - це ерогенна зона ЗЕвлади. Якщо на цю тендітну матерію наїхала УП, значить Мусаєва кинула прямий виклик ОПУ. Те що я писав. Безугла наплодила ОПУ ворогів на рівному місці.

І так. Я си-и-ильно раджу журналістам не верзти маячню на кшталт: "Як це Зеленський звертався до командувачів через голову Залужного? Таке неможливо!" Таке можливо на всіх рівнях. Військові зараз коняками регочуть з таких от заяв. А тим більше коли ідеться про ЗЕ - чувака факт порушення яким Конституції вже встановив Верховний суд. Все реально.

Про те що Зеленський ставив задачі командувачам через голову Залужного, написав британський "Тайм". Тепер про те саме написала УП. Т - тенденція!

Фантазії бракує аби уявити ЯКЕ палання на Банковій викличе ця стаття.