"Результат по факту буде абсолютно протилежним очікуванням" - Маson Lemberg

"Результат по факту буде абсолютно протилежним очікуванням" - Маson Lemberg

Не бачу жодних причин радіти проголосованому законопроекту про заборону релігійних організацій пов'язаних з росією.

Навіть з назви видно що це абсолютна сцянина в очі. Більше того, в результаті цей закон працюватиме в протилежну сторону.

Спочатку буде питання:

- А доведіть?

А оскільки юридичним чином (в результаті аналізу статутів) ніхто нічого довести не зможе, то кремлівські посіпаки отримають нове дихання і нову змогу кричати що вони незалежні від кремля і вони українська церква.

Тобто, результат по факту буде абсолютно протилежним очікуванням. І, я впевнений, що це робиться спеціально для захисту цієї секти і продовження її злочинів.

Тому повторю те, про що вже давно кажу, ще з часів, коли люди жити не могли без спеціального закону про колаборантів:

Для того щоб покарати колаборантів, зрадників, кремлівських сектантів іншого роду злочинців, що здійснювали злочини проти держави не потрібно ніяких спеціальних законів. Чинного законодавства більш ніж достатньо. Можна хіба що посилити його в плані суворості покарання.

Все інше - це відсутність бажання і політичної волі. Якщо влада Володимира Зеленського на має бажання і політичної волі побороти злочинців, за якими стоять тисячі смертей українців, то все і буде закінчуватися на забороні операцій з деривативами для дідів в сарафанах і фейкових законах, в результаті яких ОПЗЖ, яку заборонили сидить в Раді і голосує за корупційні закони і разом з кремлівською сектою буде продовжувати вбивати українців зсередини.

Тому, повертаючись до "закону", поки там не буде прописана конкретна назва і механізми абсолютної ліквідації цього лайна собачого, включно з майном, цінностям, знайте - найвеличніший лідор світу знову сцить вам в очі