"ЗЕ-СКАБЕЄВЩИНА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕ-СКАБЕЄВЩИНА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Вся стрічка в ролику де Скабеєва просторікує, що правди не існує - існує лише інтерпретація подій залежно від погляду. Погляду сприятливого для тебе - або не сприятливого.

Промова неймовірно цинічна. Суть промови Скабеєвої - всі брешуть, але ми брешемо за праве діло і тому ми кращі!

Геббельсу та Суслову на тому світі гикнулося - методом скабеєвщини можна виправдати от взагалі все, аж до найгірших проявів людоненависництва та бузувірства.

Чому мене її слова не обурюють? Та тому що я в умовах таких от скабеєвських інтепретацій останні п'ять років живу постійно. От почитайте.

"Не до кінця має значення, що конкретно відбувається. Зверніть увагу, відбуватися може одна й та сама подія – але інтерпретація цієї події має значення. Це те, що в сучасному світі, певно, прийнято називати «епохою постправди» - коли є правда, або може бути, правда нема.

Тобто не важливо чи сталася подія. Тобто, як? Важливо, але не в цьому сакраментальний сенс. Важливо яке саме ми з вами, або вони для нас сформують ставлення до цієї події. Їхня інтерпретація: Порошенко надав фронту допомоги на 4 мільярди гривень – то щира допомога фронту, а для нас все що робить зараз Порошенко – це піар, привіз і зразу забрав, він витрачає мізерну частку своїх доходів і подібне. Або наприклад, їхня інтерпретація: знищення Трипільської ТЕС – то ми довго піарилися що енергооб'єкти і ТЕС захищені, ми розікрали гроші на захист станції, а потім окупанти її знищили. А для нас все що сталося з Трипільською ТЕС – це сім ракет ми збили, а три знищили Трипільсьтку ТЕС, бо у нас закінчилися ракети ППО. Тобто – винні американці, які нам не надали вчасно ракети – а не ми.

Бо якщо ми вважаємо себе патріотами, то краще належати до владного погляду і працювати на владу. Це теж хтось назве, напевно, пропагандою. Але це буде пропаганда здорового глузду…"

Знайомо? Того з ЗЕпропагандонів, хто може таке сказати - підберіть самі. Вибір широкий - Мосейчук, Лещенко, Петров з Івановим, Джокер...

Скабеєвщина притаманна їм всім. У них теж нема правди - є лише інтепретації. Сутність зеленої скабеєвщини - саме така.