"Сьогодні бачу протилежну сторону)))" - Mason Lemberg

"Сьогодні бачу протилежну сторону)))" - Mason Lemberg

Всі ті, хто місяць тому писав про "прозріння" сьогодні ниють, а інформаційна тітушня тішиться що лідор "на коні" і вони ще зможуть трохи пожити за вкрадені в армії гроші, а дехто навіть може надіятися на політичне майбутнє)

Але я залишуся при своїй думці так само як і місяць тому, як і попередні місяці.

Ці "рейтинги" не означають нічого від слова зовсім.

По-перше, тому, що для Зеленського рейтинг - це з розряду святинь. Це можна було побачити по реакції свиней минулого місяця. Вся державна машина і не тільки працює і буде працювати на те щоб тримати закомплексованого малороса в стані емоційного спокою, запевняючи його в тому, що він всємі любімий как раньше, на другому місці після Шевченка, а відразу після нього Арестович, Тарас Бульба і Котигорошко.

По-друге: а в чому проявляється ця "довіра"? Хтось вірить, що ми на зевершаючій стадії війни? Хтось вірить що в Україні нема корупції? Хтось десь бачив черги довірителів до військомату?

Ні, я не про те, що йому не довіряють і правило соціологічної шизофренії перестало діяти, а про те, що якщо навіть ця "довіра" і існує в якомусь вигляді, то нічого раціонального в її основі немає.

По-третє: і головне. Навіть якщо ці "довіра" дійсно існує.

І навіть якщо вони ввійдуть в брудну політичну кампанію під час війни чим добють хоч якийсь внутрішній консенсус до ручки, отримавши на виході "я в рот їбав цю країну, бо мій кандидат не переміг/замало набрав", вони не вирішать жодної суспільної проблеми, крім персональних проблем чергової партії тітушні, яка пересяде з ослів на мерседеси.

І тільки посилять або процеси деградації країни і її розпад, або процеси зміни самих себе всіма можливими методами.

Тому що проблема зовсім не в сьогоденних рейтингах. А в тому, що країна в стані війни і після війни не може рухатися в заданому напрямку грабунку цієї країни, брехні і марічкосвітів.

Тому всі хто до чого причетний зникнуть з політичного обрію, в країні яка захоче існувати. І політичний обрій стане абсолютно інший. Не знаю який, але кардинально інший. Або країна перестане існувати.

Саме це важливо. А не мрії про політичне майбутнє істот, які цього майбутнього не мають в будь-якому випадку.