Саакашвілі знає як звільнити Одесу від хабарництва, безвідповідальності і криміналу

Саакашвілі знає як звільнити Одесу від хабарництва, безвідповідальності і криміналу

Очільник Одеської ОДА Михайло Саакашвілі озвучив основні напрями роботи на своїй посаді

Про це він повідомив на брифінгу, передає Еспресо.TV.

"Моя програма служить лише одній меті - відкрити нові можливості для жителів області. Для цього ми повинні звільнити всю область від корупції. Корупція в Одеській області в усіх органах влади. І разом з корупцією ми повинні звільнити Одесу від криміналу - це дуже важливо. Для відкриття нових можливостей кожна моя хвилина буде присвячена перебудові структури влади, перебудові ставлення влади до народу. Ми будемо перетворювати Одесу в регіон, де люди звільнені від безсердечного ставлення бюрократії, де буде легко вести бізнес, де будуть інвестори (як українці, так і іноземці), які будуть вкладати гроші і створювати робочі місця", - розповів Михайло Саакашвілі.

І додав, що для цього потрібно:

"Для створення цього всього ми повинні раз і назавжди покінчити з хабарництвом, безвідповідальністю і криміналом", - підсумував очільник Одеської ОДА.

Нагадаємо, Петро Порошенко призначив Михайла Саакашвілі губернатором 30 травня. Крім того, він присвоїв йому українське громадянство.

Голова Одеської ОДА одразу по призначенню вирішив звільнити 24 з 27 голів райрад регіону та оголосити конкурс на їхнє заміщення. Також губернатор доручив налагодити систему звернень громадян.