"Сатанинське кодло" - Джон Сміт

"Сатанинське кодло" - Джон Сміт

Представник влади Зеленського, фактична голова комітету ВР з нацбезпеки, оборони і розвідки, організовує під час війни незаконне втручання цивільних в призначення на посади в Армії.

Сам Зеленський типу мовчить, але говорять провладні помийки: висер безумної вони розганяють, викликати санітарів не просять, а навіть, навпаки, всіляко вихваляють її як "глибоко занурену в проблеми війська", "людину з величезним досвідом співпраці з генштабом і МО".

Тобто доки ви вважаєте її за юродиву, яка просто перестала пити таблетки, сам Офіс її з її тараканами як раз активно юзає як таран проти Залужного.

Нагадаю, для Офіса Зеленського Безумна - вірний поплічник, яка в 2020 році єдина погодилась діями допомогти банді Зеленського уникнути відповідальності у справі вагнерівців: очолила ТСК з розслідування злочину, попри свідчення Зеленського на прес-марафоні, що це він скасував операцію, фактично підробила висновок ТСК, за яким "нічого не вдалося встановити", чим легалізувала версію банди про "детективну вигадку від початку і до кінця". Наша Жанна Д'арк, як її представляють провладні помийки, не тому Жанна Д'арк, що за країну бореться, а тому, що за своїх босів Єрмака і Зе взяла на себе кримінальну статтю.

Тобто Бур'яна тільки для вас вибігла з лісу, для Зелі вона надійний соратник.

Окремо варто відмітити наявність у списку і вихваляння в ОПшних ЗМІ як потенційного кандидата на "заміну Залужному" комбрига Прокопенка (скрін-3). У списку генералів Безумної він серед прізвищ, які відверто не мають ніяких шансів через свою "неблагонадійність", як от Марченко чи Забродський. Раніше в ОП невдало намагалися розкрутити Сирського. Тепер намагаються замінити Залужного іншим узнаваним в медіа обличчям- Денисом Прокопенком.

Під час оборони Азовсталі Зеленський фактично обманув Прокопенка: спершу привів до його оточення в Маріуполі відсутністю оборони Півдня, а потім руками командування ЗСУ передав Прокопенку фальшиві відомості про наявність у бійців на Азовсталі "гарантій ООН і МКЧХ", яких не було в природі.

- "Хлопці від військових отримали сигнал, що вони мають повне право вийти і зберегти своє життя. Військове командування передало все це всім заблокованим на "Азовсталі"...

Далі все залежить від того, що на себе брала ООН, "Червоний хрест", Російська Федерація, що вони (бійці) будуть усі в безпеці і будуть очікувати того чи іншого формату обміну.".

Азовці повірили і "евакуювалися" в полон, де їх катували і вбивали.

Але тут зверніть увагу, як Зеленський формулює фразу: не "він наказав" здатися, а "військові передали сигнал". Зеленський ще й змусив військове командування передати його брехню. Цим він створював потенційний конфлікт між Прокопенком і Залужним, а сам чистенький. Всі ті провокації, що вони вчиняють в політичному полі проти населення, вони створюють і всередині армії. А тепер вони відчули, що час той конфлікт використати.

Воістину сатанинське кодло.

Наїзд на Залужного це не ініціатива юродивої, як здається багатьом. За всіма ознаками, за стилем дій це активна спецоперація Зеленського і Єрмака проти Армії. Просто вони бояться виступити проти Залужного з відкритим забралом. А тому Безумна їхній вірний Санчо Панса, робить це за них.

Наївно закликати Зеленського вийти і нарешті публічно заявити, що з його боку конфлікту з Залужним нема. Бо цей конфлікт є. Заявить він це лише, якщо побачить, що суспільство готове за Залужного прищимити наполіону сталеві яйця.