"ЩЕ ОДИН НОВИЙ КОРАБЕЛЬ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЩЕ ОДИН НОВИЙ КОРАБЕЛЬ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Завод "Кузня на Рибальському" спустив на воду броньований артилерійський катер "Гюрза-М" - восьмий за рахунком. Ми - дожилися. Бойову техніку підприємства випускають вже не завдяки державі, а всупереч їй.

Я просто нагадаю, що директор заводу "Кузня на Рибальському" - за гратами. Саме от за ці катери. За них же за гратами перебуває генерал Павловський, який власне замовляв виготовлення катерів для українського флоту. От не замовляв би - не мав би проблем, а якщо намагався посилити обороноздатність держави, значить злочинець.

До речі, слідчих дій ані з Шандрою, ані з Павловським не проводять. Їх просто маринують за гратами. Тиснуть морально, мовляв, не хочеш сидіти - оговори себе і Порошенка. А тоді...

А флот потребує корпблів. І новий катер був сьогодні спущений на воду. Попри все. В присутності народних депутатів генерала Забродського та Яни Зінкевич. І ще - начальника управління кораблебудування ВМС України Василя Радчука.

Дивовижна ситуація. За 2,5 роки зелені так і не розвернули виробництва вітчизняних корбалів. Вони лише вже існуюче виробництво намагаються розвалити. А те - продовжує виробляти кораблі.

Слів нема.