Секс, горілка і терор. Як любила і вбивала найвідоміша пара більшовиків | Історія для дорослих

Секс, горілка і терор. Як любила і вбивала найвідоміша пара більшовиків | Історія для дорослих

Цей випуск можна дивитися дітям! Але не всім - тільки дорослим ;). Сьогодні - про секс радянський, хоча його, кажуть, і не було. Точніше, про секс революційний. Секс посеред крові і масових убивств.

Як любила і вбивала найвідоміша пара більшовиків? І ні, це не про Леніна й Сталіна.

Наші головній герої - етнічні українці, які русифікувалися і стали на службу Імперії Зла, щойно та зароджувалася. Найвідоміша пара більшовиків – це про Пашу Дибенка і Шуру Коллонтай.  

Завдяки йому в СРСР почали відзначати 23 лютого, а завдяки їй – 8 березня.

Отже, він – Павло Дибенко. Українець, селянський син, родом з Чернігівщини. Справжній велетень. Любитель випити і побитися. До кінця життя малограмотний, писав красиво, але з помилками.

Вона – Олександра Домонтович, згодом Коллонтай. Повна протилежність свого коханого. З аристократичної родини, теж українського походження, але вже повністю русифікованої. Подружка Леніна. Перша жінка-міністр, і одна з перших – жінка-дипломат. Марксистська феміністка. Прихильниця вільної любові. Їй помилково приписували фразу про те, що секс має бути таким же доступним, як склянка води.  

Шура Коллонтай була старша за Пашу Дибенка за нього на 17 років. Він використовував її вплив для своєї кар’єри. Вона через нього забувала про свої принципи і навіть ревнувала. Він через неї спробував застрелитися – невдало.

Але перш ніж зустрітися у вогні революції, кожен пройде свій непростий шлях.