"СЛУГИ НАРОДУ ЧИ ПОСІПАКИ ЯНУКОВИЧА?" - Олег Шарп

"СЛУГИ НАРОДУ ЧИ ПОСІПАКИ ЯНУКОВИЧА?" - Олег Шарп

Деякі ЗМІ помітили, що лідер нової партії "Україна - наш дім" Борис Колесніков уникає прямої критики Зеленського. Це пов'язано з тим, що політсила є технічним проектом самої Банкової.

Справа у тому, що партія влади відчутно просіла в південно-східних регіонах, де вона на виборах 2019 року показала несподівано високий результат. ОПЗЖ також не змогла дати переконливу відповідь на "санкції" РНБО проти Медведчука і його телеканалів. Втративши тим самим як медійного впливу, так і надій обігнати "Слугу народу" в рейтингах.

Охочих "підібрати" південно-східних виборців в таких умовах вистачає. Крім вже відомих партій, виникають і нові проекти. А тому створена цього літа партія "Україна - наш дім" на чолі з видатним функціонером часів Януковича – екс-віце-прем'єром Борисом Колесніковим, за даними РБК-Україна та інших незалежних розслідувачів, почала свою роботу саме з цією метою і є технічним проектом самої Банкової.

На це вказує й те, що крім відсутності чіткої позиції на осі "влада-опозиція", у нової партії Бориса Колеснікова простежується явна схожість з "Єдиною Росією" і передвиборчою програмою Януковича.

❗️ З однієї сторони, Зеленський артистично волає: "Чому ми не в НАТО?" та розповідає проєвропейському електорату про "найуспішніший в історії саміт "Україна-ЄС". З іншої - створює політичні проекти, спрямовані на повернення в орбіту "руского міра". Брехлива влада - без совісті, патріотизму та чіткої позиції щодо вектора розвитку України.