США уклали з Болгарією та Південною Кореєю угоду про додаткове постачання Україні боєприпасів

США уклали з Болгарією та Південною Кореєю угоду про додаткове постачання Україні боєприпасів

Financial Times інформує, що США уклали з Болгарією та Південною Кореєю угоду про додаткове постачання Україні 155-мм боєприпасів та вже ведуть аналогічні переговори з Японією.

В такий спосіб США хочуть збільшити вогневий вал ЗСУ на голови оркам під час наступу на Півдні.

За словами американських чиновників, Україна за день випускає до 8 тис. артилерійських снарядів. Видання пише, що чиновники Сполучених Штатів упродовж останніх декількох місяців були поінформовані про високу швидкість використання Україною боєприпасів і знали про можливі перебої із постачанням, саме тому з початком контрнаступу України активізували свої зусилля.

--------------

Від цих уматових звинувачень від зелені у бік Заходу про "недостатню", "повільну", "з запізненням" допомогу "доки ми платимо життями наших воїнів" вже тупо верне.

Американці зараз за нас роблять те, що мали робити ми.

Без снарядів - наступу кінець. Навіть у 2-й Світовій совкові командувачі фронтів прив'язували наступальні операції до виробництва снарядів, а потім на місяці наступи зупинялися бо не накопичений запас снарядів на наступний ривок.

Тому, щоб тиск українців на армію орків не зупинявся, щоб зламати вороже угрупування морально і фізично, щоб українські бійці заходили на ворожі позиції з мінімальними втратами, і щоб досягти цього раніше ніж у ЗСУ закінчаться снаряди, чим просто будуть знівельовані втрати попередніх місяців, бо ворог отримає передишку, уми в США УЖЕ ЗАРАЗ рахують витрату наших снарядів, дипломатія США УЖЕ ЗАРАЗ по світу шукає можливості як перекрити нестачу, американський робочий УЖЕ ЗАРАЗ у Канзасі, Айові і Техасі точить снаряди, а американський платник податків це фінансує, щоб гарні люди в Україні не гинули дарма. І роблять наші друзі це тоді, коли це треба. Коли в самій Україні обиватель заколиханий марафоном, не розуміє ситуацію у розвитку, і вболіває за наступ як за футбольний матч.

Ну а до всього цього рік тому хтось розумний у американському війську порадив прислати Україні пару Хаймарсів - щоб рознести всі оті велетенські російські склади і уже орківським генералам не дозволити перемолоти нашу армію.

А от зелені негідники не робили нічого. "Бо я закінчив війну в своїй тупій голові". І тепер вони через своїх ботів і телеповій звинувачують Захід в недостатній підтримці. Та це вони не розпочали виробництво снарядів, і навіть ту лінію, що Порошенко на Артемі відкривав, похерили. Це вони поховали проект Турчинова - високоточну Вільху, яка і мала знищувати російські склади, бо проходили це все уже в 2014, коли лише ударами високоточки зупинили російські колони під Іловайськом.

Так, за три роки запустити серійне виробництво снарядів і високоточних ракет не так просто. Це складний процес, де від першої директиви до випущеної серії проходять роки. Навіть за Порошенка ця робота дала б результат лише в 2021-22. І не факт, що до початку вторгнення.

Але от зірвати цей процес дуже легко. От це зелені і зробили. Коли зупинили на роки фінансування під фальшивим приводом "більш пріорітетного строну строїть, а не війну".

А насправді, ситуація зараз ось яка. Є реальний мозковий центр, як посилити наших хлопців на фронті. Ці добрі порядні люди знаходиться в США. І є брехуни-імітатори, які грають роль президента України, прем'єра, депутатів і міністрів. Ці не роблять НІФІГА. Більш того, їм зірвало башню від того, як класно все іде, як можна прібарахляться - суспільство схаває, а за все думає Байден.

І ці другі, підсвідомо все розуміючи, обсирають західних лідерів наперед за принципом "тримай злодія!". Мало того, що крадійством своїм нас послаблюють, так вже й політично атакують позиції президентів-союзників. Святая святих наших союзників. Після цього такі, як Бен Уоллес крутять пальцем у скроні і ми стаємо токсичні.

Це треба припиняти. Вони нас заведуть в чергову біду, якщо будемо мовчати.