"Стало відомо про реакцію Байдена на скандал з офшорами, в якому фігурує Зеленський" - Олег Шарп

"Стало відомо про реакцію Байдена на скандал з офшорами, в якому фігурує Зеленський" - Олег Шарп

Зокрема, Джен Псакі заявила, що фігурування прізвища Зеленського в розслідуванні офшорів, проведених Міжнародним консорціумом журналістів-розслідувачів, не вплине на діалог між Україною і США, але значно підсилює для глави Джо Байдена важливість теми посилення фінансової прозорості в світі. У зв`язку з цим будут проведені певні розслідування.

Перекладаю з дипломатичної мови на людську:

✅ Україна залишиться у пріоритетах Білого дома, а те, що її наразі очолює брехливий комік - явище тимчасове.

✅ Відповідні органи США проведуть своє розслідування махінацій Зеленського у прив`язці його дій до відмивання грошей Коломойським. Їх справи будуть об`єднані в одну.

✅ В цілому, після викриття цілої низки кримінальних порушень, які були здійснені із задіянням територій зі спрощеним оподаткуванням, офшорам буде оголошена війна з боку Вашингтона та його партнерів.

Таким чином, можна констатувати, що до зради Зеленського у справі "вагнеревців" додалась справа відмивання грошей у змові з Коломойським. Наразі весь перфоменс з Розумковим - недолуга медійна спроба відволікти увагу від вищезазначених зашкварів. Хоча, це вже не просто зашквари, а привід для кримінальних справ та імпічменту. Не впевнений стосовно імпічменту, але справи будуть. Я не знаю, коли наш мудрий нарід награється зі своєю іграшкою в особі кіношного Голобородька, але рано чи пізно цей персонаж сяде. І не в кіношну буцегарню, а у саму що ні на є справжню. От тільки втраченого для країни часу шкода.