"Історія мандрівника з АльфаБанку" - Антон Швец

"Історія мандрівника з АльфаБанку" - Антон Швец

Чисто щоб ви розуміли, який Альфа гній.

Михайло Фрідман з Альфа Груп, який називає себе євреєм українського походження(а не росіянином), під час нападу на Україну та Ізраїль вирішив не бути ні в Україні, ні в Ізраїлі.

Сходу після нападу на Ізраїль Фрідман чухнув з Ізраїлю до москви.

А в Ізраїль він чухнув, тому, що в Британії йому було некомфортно - бо в Лондоні його дістають розслідування Скотланд-ярду про обхід ним санкцій.

Отакі от мандрівки.

Тобто людина без обличчя, яка розповідала що вона там за Україну, але нічого не може, бо вона якби громадянин Ізраїлю, який живе Британії, по факту виявився звичайним росіянським олігархом.

В той час, коли євреї з усього світу винаймають чартери та пілотів, щоб дістатися до Ізраїлю і, будь якою ціною, стати до лав АОІ, Михайло вирішив, що своя срака дорожча і з Ізраїлю втік. Не займався там волонтеркою, не завозив дрони, не куповував РЕБ - тупо сів в літак і айда до москви.

А як же розповіді Фрідмана про підтримку України? Чого Фрідмана, як патірота України, не заарештували прямо в аеропорту Домодєдово? Думаю це тому, що чекісти не читают прес-релізів Летер Ван та Альфа Груп. А не тому, що Фрідман виконував для українців патріотичне шапіто по домовленості з Кремлем.

Загалом Фрідман вторгнення та терор від ХАМАСу назвав «сложившейся ситуацией». Ситуація склалася, ну ви зрозуміли. Якось сама. Пообіцяв вернутися до Ізраїлю «когда все уляжется». Уляжется. Якось само. Мдєєє…

Хоча кукареку про Фрідмана з росії ми почули. Дімка Рогозін, який виготовляв батути в роськосмосі, кинув на Фрідмана заяву. Типу давайте перевіримо, чи Фрідман український патріот, чи російський. Дімка, я так розумію, хоче Фрідмана чутка обілєтіть. Але наврядчи в нього щось вийде.

Бо у відповідь пєсков вже заявив, що Фрідман громадянин росії і може приїжджати та виїзжати, коли забажає.

Мандри цікаві, багато кажуть про Михайла Фрідмана.

Цікаво прямо почути його менеджмент, який разом з ним в цьому шапіто брав участь.

Шо пацани? Шо по патріотизму?