"Святкування на кістках" - Иван Лютый

"Святкування на кістках" - Иван Лютый

Чим ближче 24 серпня, тим більше трешу. Сараї на Алеї Героїв Небесної Сотні, сцена на місці масових поховань учасників революції 1917-1921 рр. Жахаюсь навіть припустити, що ці клоуни ще нам приготували. Доречі, там увесь схил до Аскольдової могили з 18 сторіччя був місцем поховання киян, так само як і схил біля Олександрійської лікарні.

Моє особисте бачення, це не провакація і тим паче не диверсія, це конкретний зріз мислення цієї влади. Бо яка притомна людина, в здоровому глузді та й при пам'яті, придбає собі житло в будинку зведеному на тому схилі, як це зробив Зеленський. Це типова "Бритва Хенлона". Вони настільки тупі, що навіть не усвідомлюють, яку дурню коять. Єдина їхня забавка - це молороси, бо то своє, рідне. Тому - це в крові і наврят чи свідомо, просто інстинкт. Бо це їх світ: Свати, Кіркоров, Баста, Меладзе, Юрмала, "какая разніца", "хоть посмейомся". Їм байдуже, вони не цікавляться, не знають культури та історії народу, в уряді якого вони працюють. Очевидно, що цінності та інтереси в нас діаметрально протилежні.

Незавадило назви вулиць прив'язати до подій: "Вулиця 1917 року", яка переходить в вулицю "Червоного терору", вулиця "Грушевського" - в вулицю "Голоду 1922 р", вулиця "Петлюри" - в вулицю "Голоду 1933 р", вулиця "Бандери" - в вулицю "Репресій 1937 р". Може тоді дійде. Хоча це навряд чи.

Ось так і живимо. Знущанням і паплюженням усього, що є цінним для нас. Не так швидко, як це роблять мусульманські терористи. Поступово, але наполегливо. Це результат того, що Україну захопив зелібан. Ця зграя прийшла надовго, відчула смак влади і грошей. Цинічна і брехлива зграя. Не чекайте чесних виборів, їх більше не буде. Вася - гантеля, була проба пера. Будуть питання, підтасовки, усунення неугодних кандидатів через РНБО і "свої" суди. Мовчатимуть усі ЗМІ, а потім почнуть хвалити перемогу блазня.

Вони без крові не підуть.